Συναντήσαµε τον Στέλιο ∆ιονυσίου στο «Περιβόλι του ουρανού», στην Πλάκα, και µας µίλησε για τη ζωή του, τη σύντροφό του, το ενδεχόµενο δεύτερου γάµου, τα παιδιά του, αλλά και για το αν θα πήγαινε κριτής σε κάποιο µουσικό talent show .

Φέτος κλείνετε πέντε χρόνια στο «Περιβόλι του ουρανού». Πώς αισθάνεστε;
Είναι µαγεία να συνεργάζεσαι µε τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Πίτσα Παπαδοπούλου σε ένα µαγαζί τόσο ιστορικό, όπου ο επιχειρηµατίας µας, ο Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος, είναι ένας Κύριος µε Κ κεφαλαίο. Οµάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Όταν υπάρχει τόσο µεγάλη αγάπη µεταξύ µας και αυτή η µεγάλη επιτυχία, γιατί να αλλάξεις σχήµα; Το µυστικό της επιτυχίας είναι το καλό λαϊκό τραγούδι, γιατί αυτό λείπει από τις µέρες µας.

Θα πηγαίνατε κριτής σε µουσικό talent show;
Αν αφορούσε τη δουλειά µου, ένα τραγουδιστικό σόου δηλαδή, όπου θα µπορούσα και εγώ µε τις γνώσεις µου, αν θέλεις, να βοηθήσω τα νέα παιδιά, θα το έκανα.

Σας είδαµε στο «Just the 2 of us» φέτος µε παρτενέρ τη Μαρίνα Πατούλη. Πώς ήταν η εµπειρία σας;
Πήγα ξαφνικά, σχεδόν προς το τέλος. ∆έχτηκα την πρόταση, γιατί ήθελα να περάσω ωραία. Ήταν και παρτενέρ µου η Μαρίνα, που την ήξερα πολλά χρόνια, και αισθανόµουν καλύτερα. Ήταν µια ωραία εµπειρία, που µου άρεσε, περάσαµε και όµορφα και, ειδικά ύστερα από δύο χρόνια κλεισούρας, µπήκαµε σε ένα φαντασµαγορικό στούντιο, µια καταπληκτική παραγωγή, γιατί ο Νίκος Κοκλώνης έκανε πολύ καλή δουλειά. Έτσι, δέχθηκα, κάθισα πέντε εβδοµάδες και το ευχαριστήθηκα.

Τα παιδιά σας ζουν στο Λονδίνο. Σας λείπουν;
Μου λείπουν. Αλλά, δόξα τω Θεώ, τα βλέπω πάρα πολύ συχνά -είτε πηγαίνω εγώ είτε έρχονται εκείνα εδώ και υπάρχει καθηµερινή επικοινωνία στο τηλέφωνο. Είναι όλα καλά.

Είστε ερωτευµένος;
Εγώ πιστεύω ότι, για να αποδώσεις σε όλους τους τοµείς της ζωής σου, πρέπει να υπάρχει και ο έρωτας µέσα σε αυτό.

Θα έχουµε γάµο;
Θα δούµε. Κατ’ αρχήν, εγώ είµαι τόσο ειλικρινής, που, αν θα γίνει αυτό, θα το µάθετε σίγουρα από µένα και όχι από άλλα στόµατα.

Το να «κουβαλάτε» αυτό το βαρύ όνοµα σας προβληµάτισε ποτέ;

Σίγουρα πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις, αλλά πιστεύω ότι αυτό το έχω κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ξέφυγα από το «ο γιος του Στράτου ∆ιονυσίου» και είµαι ο Στέλιος ∆ιονυσίου.

Αυτό είναι πάρα πολύ σηµαντικό και θέλει πολύ µεγάλη προσπάθεια για να το αποκτήσεις και να το περάσεις και στον κόσµο. Βέβαια, πάντα θα είµαι ο γιος του Στράτου ∆ιονυσίου, αλλά υπάρχει και ένας Στέλιος.

Εγώ είµαι τελείως διαφορετικός από τον πατέρα µου. Βέβαια, γονίδια είναι αυτά, µπορεί σε κάποια σηµεία να µοιάζουν οι φωνές µας, αλλά εγώ πιστεύω ότι έχω τελείως διαφορετικό στυλ.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 19/03/2022