Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
1-Elpida-Ninou-katathesi-Petros-Filippidis-video-triti-katagelia
Lifestyle

Πέτρος Φιλιππίδης: Όσα κατέθεσε η Ελπίδα Νίνου για την τρίτη γυναίκα που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού (Βίντεο)

H Ελπίδα Νίνου είναι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, και κατέθεσε για την τρίτη γυναίκα που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού κατά του συζύγου της.

Την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου , συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, για τη μία από τις δυο απόπειρες βιασμού που βαραίνουν τον ηθοποιό, παρουσίασε το «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης 23/03/2022. Πρόκειται για την τρίτη καταγγέλλουσα, την οποία δεν γνωρίζει όπως υποστήριξε.

Δείτε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης -Η κατάθεση του ηθοποιού για τον βιασμό που κατηγορείται (Βίντεο)

Δεν γνωρίζω την τρίτη καταγγέλλουσα

«Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω πως δεν την γνωρίζω. Θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της.

Οι πληροφορίες για το αυτοκίνητο

Όταν κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό.

Δε μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα απ’ έξω και να μπει σε αυτό. Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δε χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού» ανέφερε στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου. .

Την πέταξε έξω

Η εν λόγω γυναίκα είχε υποστηρίξει ότι, σε έξοδό της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνος προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητο, και στη διαδρομή της επιστροφής επιχείρησε να τη βιάσει καταλήγοντας να την πετάξει από το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.

Να θυμίσουμε ότι η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού διεκόπη και έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τις 28 Μαρτίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: