Ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεχίζει να βρίσκεται σε κακή κατάσταση όσον αφορά στην υγεία του, ωστόσο θα παραστεί κανονικά στη δίκη την Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο «Πρωινό» ο ηθοποιός που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου.

Η καταγγελία του βιασμού 

«Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στον διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από τον λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε» αναφέρει η καταγγέλλουσα που φέρεται ότι τη βίασε ο γνωστός ηθοποιός το 2008.

Τι απαντά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Όσον αφορά στην σοβαρή κατηγορία του βιασμού το 2008, ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντάει χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν προσπάθησα να τη προσεγγίσω ερωτικά, δεν της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες όπως ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν με την οικογένεια μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου… […] Ούτε βέβαια προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή μαζί της και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της, ως ψευδώς ισχυρίζεται».

Η κατάθεση της Ελπίδα Νίνου για την κατηγορία βιασμού

«Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά. Όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Το 2008 άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο μου. Συγκεκριμένα στις διακοπές το καλοκαίρι κατάλαβα ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου… Μου κάνει εντύπωση ότι καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μετά όπως λέει στην κατάθεσή της, παραμένει στον χώρο και παρακολουθεί την πρόβα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: