Με χορό, τραγούδι και πολλή... θάλασσα χαλαρώνει αυτές τις ηµέρες η Μαρία-Ολυµπία, που βρίσκεται στο καταφύγιο της οικογένειας του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ στις Μπαχάµες, µαζί µε τον αδελφό της, Κωνσταντίνο-Αλέξιο, και την παρέα τους.  

Τα δύο νεαρά µέλη της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας επισκέφθηκαν το εξοχικό της οικογένειας στο νησί Χάρµπορ, εκεί όπου περνούν τα καλοκαίρια τους, παρόλο που αυτήν τη φορά αποφάσισαν να κάνουν νωρίτερα αυτό το ταξίδι. Η τροπική τοποθεσία δεν είναι µόνο για τις ανοιξιάτικες διακοπές της οικογένειας. Είναι συχνοί επισκέπτες στις Μπαχάµες, καθώς εκεί πολλές φορές περνούν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.  

Μαζί µε τις κολλητές της, τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια και στιχουργό Τζούλια, τη Μαριάνα Κακάντο, που ασχολείται µε το µάρκετινγκ, και τη Σοφία Σιµόν, τραγούδησαν, χόρεψαν και κολύµπησαν στα καταγάλανα νερά, µε τα καλλίγραµµα κορµιά τους να αναδεικνύονται σε κάθε τους πόζα.  



Η Μαρία-Ολυµπία, που όσο µεγαλώνει γίνεται όλο και πιο σέξι, δηµοσίευσε φωτογραφίες µε µαγιό δείχνοντας ότι εξακολουθεί να περνάει όµορφες στιγµές σε ένα ταξίδι που τα είχε όλα. Μουσική στην παραλία µε ποτό στο χέρι, πάρτι πάνω σε σκάφος και πολύ καλή διάθεση. Στην παρέα τους, βέβαια, υπήρχαν και αγόρια, κάποια από αυτά σύντροφοι των κοριτσιών, ενώ ανάµεσά τους ήταν και ο γοητευτικός πρίγκιπας Κωνσταντίνος-Αλέξιος, που έκλεισε τα 23 του χρόνια.
 

Μπορεί µέχρι σήµερα η µεγαλύτερη αδελφή του, Ολυµπία, να µονοπωλεί τα φώτα της δηµοσιότητας, ωστόσο σύντοµα θα της κλέψει αρκετή δηµοσιότητα. Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος ζειµόνιµα στη Νέα Υόρκη και ασχολείται µε τη φωτογραφία. Οι φίλοι του τον φωνάζουν «Τίνο», ενώ είναι ιδιαίτερα δεµένος µε τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. 

Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 26/3