Ηχηρή ήταν η απυσία του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον από την 94η απονομή των Βραβείων Όσκαρ.

Οι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ δεν πέρασαν φέτος από το κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς και όλοι προσπαθούν να «μαντέψουν» τον λόγο.

Τα διεθνή media πάντως, τους θέλουν να απουσίαζαν από την απονομή για τον ίδιο ακριβώς λόγο, που δεν είναι άλλος από τον έρωτα.


Ειδικότερα, όπως αναφέρει το αμερικανικό In Touch, οι δύο σταρ εθεάθησαν μαζί στη γαλλική πρωτεύουσα πριν λίγες ημέρες.


Η Τζένιφερ Άνιστον είναι λογικό να βρίσκεται εκεί, καθώς το απαιτεί το sequel που γυρίζει αυτό το διάστημα για την ταινία του Netflix, «Murder Mystery».

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται πως και ο Μπραντ Πιτ είναι εκεί. Το ζευγάρι λέγεται πως «έχει κρυφτεί» στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons Hotel, George V.


«Έχουν κρυφτεί εδώ και καιρό στο ρετιρέ του ξενοδοχείου και βγαίνουν μόνο για να δειπνήσουν ή να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα τέχνης. Τις περισσότερες φορές είναι πολύ διακριτικοί. Όταν η Τζεν εργάζεται, ο Μπραντ κάνει τα δικά του», αναφέρει στο In Style πηγή από το ξενοδοχείο.

Πρόσθεσε επίσης, πως το «ζευγάρι» έχει φροντίσει να κάνει πολύμηνη κράτηση στο εν λόγω δωμάτιο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το πόσο.

Άλλη πηγή από το περιβάλλον τους, επιβεβαίωσε στο In Touch το ρομαντικό ειδύλλιο. «Δεν πρόκειται για σύμπτωση. Το ζευγάρι ζει ξανά τον έρωτά του, θα μείνουν μήνες σε αυτή τη σουίτα. Και σκεφτείτε ότι κοστίζει 25.000 δολάρια τη βραδιά», ανέφερε, ενώ τόνισε πως και οι δύο προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ για να προστατεύσουν τη σχέση τους.

Επιπλέον, συμπλήρωσε πως δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα, αλλά να προσπαθήσουν για αυτή τη σχέση και να σκεφτούν ώριμα αν μπορούν να είναι ξανά μαζί.

«Προσπαθούν για την αγάπη τους εδώ και καιρό και θα δουν τι θα συμβεί μελλοντικά. Μέχρι στιγμής, τα πάνε πολύ καλά. Είναι μεγαλύτεροι κι ωριμότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν πως αυτό είναι το σωστό, να είναι μαζί», ισχυρίστηκε.

Το love story τους

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα Φιλαράκια» κι ο Μπραντ Πιτ γνωρίστηκαν το 1994 και αρχικά ήταν μόνο φίλοι. Τέσσερα χρόνια μετά, βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού, όμως η δημόσια εικόνα και η φήμη που είχαν και οι δύο τους ανάγκασαν να καθυστερήσουν την «επίσημη ανακοίνωση» για τον δεσμό τους.

Έκαναν το «ντεμπούτο» τους ως ζευγάρι το 1999 στα βραβεία Emmy, ενώ έναν χρόνο αργότερα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, γιορτάζοντας την ευτυχία τους με μία φαντασμαγορική τελετή.

View this post on Instagram

A post shared by Jen and Brad (@anistonpitt)


Η συνάντηση όμως, του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί το 2015 στο σετ γυρισμάτων της ταινίας «Mr & Mrs Smith» στοίχισε αυτόν τον γάμο. Ο ηθοποιός ξεκίνησε να βγαίνει αμέσως με τη συμπρωταγωνίστριά του και χώρισε με την Τζένιφερ Άνιστον.