Είναι το ζευγάρι της χρονιάς και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ηθοποιό, πρωταγωνιστή της πρώτης γραμμής, αλλά και για μια καταξιωμένη τραγουδίστρια που για χρόνια την λατρεύει το κοινό της, ό,τι αφορά την ζωή τους και την κοινή τους πορεία αποτελεί «είδηση» για την σόου μπιζ της χώρας.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Δέσποινα Βανδή. Η σχέση τους πάντα απασχολεί τα μίντια και όσο κι αν οι ίδιοι προσπαθούν να μην δίνουν αφορμή για σχόλια, ωστόσο πάντα οι δηλώσεις τους προκαλούν το ενδιαφέρον, αφού τα συναισθήματά τους… δεν κρύβονται.

O Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε μπροστά στις κάμερες για τις παραστάσεις που θα σκηνοθετήσει φέτος αλλά και τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.

Όπως είπε ο ίδιος είναι υπερήφανος για τις δύο παραστάσεις τις οποίες σκηνοθετεί φέτος και είναι sold out. Μιλάμε για το «Άνθρωποι και ποντίκια» και τα «Κόκκινα φανάρια», στον χώρο Cartel. Μάλιστα ο ίδιος εξήγησε πως το δεύτερο θα παίζεται μέχρι τις 19 Ιουλίου.

 Όσο για τα πλάνα του που αφορούν στην τηλεόραση; Ο ηθοποιός εξήγησε: «Πάντα με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Όταν γίνεται με σωστές συνθήκες η τηλεόραση, πάντα με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που γίνονται από εκεί. Μιλάμε μόνο για σίριαλ, γι’ αυτό που έχει να κάνει με το επάγγελμά μου. Όποτε έχω χρόνο παρακολουθώ τα ελληνικά σίριαλ… Πιστεύω πως είναι καλύτερα σε σχέση με άλλες χρονιές. Ειδικά μετά από την επιτυχία που έκαναν οι “Άγριες Μέλισσες”, τώρα φαίνεται ότι υπάρχει έτσι μια άνοδος στη μυθοπλασία και θα γίνουν ωραία σίριαλ από εδώ και πέρα».

 Σε σχετική ερώτηση ο Βασίλης Μπισμπίκης απάντησε πως δεν έχει σκοπό να κατευθυνθεί προς την κατεύθυνση των σόου. «Με ενδιαφέρουν μόνο τα σήριαλ. Αυτό που έχει να κάνει με το επάγγελμά μου» εξήγησε. Για το Chart Show που παρουσιάζει η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε: «Τα πάντα βλέπω… Το βλέπω το Chart Show». Τέλος, σχετικά με τις ερωτήσεις που του κάνουν για την τραγουδίστρια, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Δεν είναι θέμα συνήθειας αυτό, είναι θέμα ευγένειας μάλλον».