Ξέσπασε on air η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις φήμες που ήθελαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρος Δημητρίου να χωρίζουν, αναφέρθηκε στις ανακρίβειες που γράφονται για τα προσωπικά της και ήταν «καταπέλτης».

Είπε συγκεκριμένα στην εκπομπή της:

«Χάζευα λίγο τα εξώφυλλα περιοδικών και τι έγραφαν κατά καιρούς για μένα και την προηγούμενη μου σχέση. “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή”, “Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή”, “Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος”. Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα με τίτλος του στιλ, “Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της” παρόλο που δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. “Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική”.

Λοιπόν, θέλω να πω ότι η αθλιότητα πολλών… Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν διάφορα. Λίγο, υπάρχει και ένα όριο! Όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την οικογένεια μου και πάνω απ΄ όλα για τον άνθρωπο που μπορεί να είναι. Δεν γράφουν τίποτα για το παιδί, δεν τον αναφέρουν και γράφουν “ο πρώην της Ηλιάκη”.

Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί… Δηλαδή πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει και αν ισχύει. Όλα έχουν και ένα όριο! Γιατί περνάει ο άλλος από το περίπτερο και στεναχωριέται και ο άλλος και εγώ και η οικογένεια του».