Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για τα παραπανίσια κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια του κοροναϊού τα οποία όμως πλέον έχει χάσει ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο περασμένο καλοκαίρι αναφέροντας ότι δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά και είχε αρκετό θυμό. Ακόμα, μίλησε για τα επαγγελματικά της, για την κόρη της Ισμήνη αλλά και για τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.

«Το καλοκαίρι ήμουν λίγο αγριεμένη. Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ήμουν αγριεμένη. Δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν θυμό… Πλέον μπήκα στη διαδικασία να το χαλιναγωγήσω, να το ισορροπήσω. Για την ψυχούλα μου πιο πολύ. Με ότι τρέφουμε την ψυχή μας, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Δεν είναι μόνο τα κιλά ή οτιδήποτε. Είναι και αυτό που αισθανόμαστε… Ό,τι κουβαλάμε και ότι είμαστε προέρχεται από την παιδική μας ηλικία. Όλοι μας. Ό,τι κλειδώνουμε είναι συγκεκριμένες πεποιθήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία… Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου» είπε η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε, «Είμαι υπερβολικά ήρεμη σε σημείο που ο Γιάννης τρομάζει. Τις προάλλες πάλι ψιλοτσακωνόμασταν – για χαζομάρες πάντα – ο Γιάννης είχε λίγο εκνευριστεί, εγώ ξέρω ότι με τα λόγια μου ήμουν λίγο… Ήρεμη ήμουν αλλά αυτά που έλεγα ήταν αιχμηρά. Και ξαφνικά του λέω, “Γιατί φωνάζεις; Ηρέμησε”. Του φαίνεται λίγο περίεργο. Προσπαθεί να το διαχειριστεί και αυτός. Νομίζω όμως ότι παρότι του φαίνεται λίγο περίεργο, τον ηρεμώ»

Σε άλλο σημείο η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε και τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στην κόρη της Ισμήνη για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου με τον οποίο όπως φαίνεται θα ασχοληθεί και στο μέλλον μιας και έχει δείξει ότι της αρέσει πολύ.