Για την καριέρα της, την πρώτη απογοήτευση, και την απόφασή της να βάλει τέλος στο τραγούδι μίλησε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Λέανδρος στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης με την  Έλενα Παπαρίζου να επιφυλάσσει μια έκπληξη στη διεθνούς φήμης συνάδελφό της.

Η Βίκυ Λέανδρος αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 13 ετών αλλά και στην πρώτη απογοήτευση που είχε: «Έχω δει όλο τον κόσμο. Η πρώτη μου απογοήτευση ήταν στην πρώτη Eurovision. Βγήκα 4η και να τα δάκρυα».

Όπως είπε «ήμουν ξετρελαμένη με τη μουσική και ήξερα ότι αυτό θέλω να κάνω, δεν ήξερα αν μπορώ. Οι γονείς μου δεν με υποστήριξαν στο ξεκίνημά μου. Με το ζόρι με άφηναν, γιατί ήθελα να τελειώσω το σχολείο. Το πρώτο μου δισκάκι το έβγαλα για χόμπι, στα γερμανικά».Η Βίκυ Λέανδρος αναφέρθηκε και στην απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι ενώ ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας της λέγοντας ότι «δεν μου ήταν δύσκολο. Ήταν μωρά, πώς να μην τα μεγαλώσεις εσύ η ίδια; Ήταν αναγκαίο για εμένα. Δεν φοβόμουν αν θα έχω επιτυχία μετά από 10 χρόνια. Όλοι πήραν ένα δικό τους δρόμο. Η Σάντρα πήρε καλλιτεχνικό δρόμο, η μικρή μου κόρη. Έχουμε στενή σχέση με όλους και αυτό ήταν σημαντικό για εμένα».


Ξεχωριστή στιγμή στη συνέντευξη της Βίκυ Λέανδρος στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν όταν εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου η οποία είπε «είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι κοντά σας. Επειδή είμαι κι εγώ μεταναστών, με το που κατεβαίναμε στην Ελλάδα αγοράζαμε τα LP. Ο πατέρας μου έφτιαχνε κασέτες με τη Βίκυ Λέανδρος και ακούγαμε. Πάντα μας δημιουργούσε μια μεγαλύτερη νοσταλγία για την πατρίδα μας. Εμένα το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Καζανόβα. Είναι ένα απόλυτα θηλυκό κομμάτι».

Η Έλενα Παπαρίζου θυμήθηκε και τη συνάντηση επί σκηνής με τη Βίκυ Λέανδρος: «ανταμώσαμε το 2013 για να πούμε μαζί το Apres Toi. Θυμάμαι ότι έφτασα με πολύ άγχος στον χώρο και ξαφνικά δεν εμφανίζονται ποτέ τα ρούχα μου, χάθηκαν με ένα ταξί. Δεν είχα τι να φορέσω, βρέθηκε μια λύση, αλλά ανέβηκα στη σκηνή και τα ξέχασα όλα. Κατέβηκα από τη σκηνή και έκλαιγα γιατί δεν πίστευα ότι έχω τραγουδήσει μαζί της. Έλεγα το πιστεύεις με ποιον τραγούδησες; Είναι ευγενική, δοτική και έχει ζεστασιά στην ψυχή της».

Η Βίκυ Λέανδρος αναφέρθηκε και στη στάση που κράτησε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα λέγοντας ότι «την εποχή της μεγάλης κρίσης είχα θυμώσει πολύ με αυτά που έλεγαν και έγραφαν, γιατί ήταν λάθος. Έγραψα μια ολόκληρη σελίδα στην Bild για την ιστορία της χώρας μας. Μετά ήρθαν όλες οι εφημερίδες στη Γερμανία, αλλά και από άλλες χώρες και μου ζήτησαν να μιλήσω. Έλεγαν πράγματα που δεν είναι σωστά».


Ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε, τέλος, ότι κάτι «ψήνεται» για νέα συνεργασία του ίδιου με την Βίκυ Λέανδρος: «Είναι σπουδαίος άνθρωπος και έχει γλυκιά ψυχή. Όταν έκανα περιοδεία στη Γερμανία, έλεγα πάντα ότι είναι φίλη μου και έτσι ήταν το “διαβατήριό” μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: