Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το μεσημέρι της Παρασκευής 1/4.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων διηγήθηκε στην παρουσιάστρια και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μία ξεκαρδιστική εμπειρία που είχε με την Κατερίνα Γερονικολού στον Όλυμπο, η οποία δεν εξελίχθηκε και με τον καλύτερο τρόπο.

«Μια παρέα ήθελε να πάμε στον Όλυμπο. Τους είπα να το κανονίσουμε να πάτε. Μου λέει η Κατερίνα Γερονικολού «δεν πάμε;» και λέω εντάξει, ας πάμε. Μου έλεγαν σε ένα τέταρτο φτάνουμε και πέρασαν 8 ώρες! Στα πρώτα 20 λεπτά με έπιασε ταχυκαρδία, γιατί ξεκινήσαμε απότομα ανάβαση. Με προσπέρασαν άτομα 60, 70 χρονών… Άνθρωπος με πέρασε με το παιδάκι πάνω! Ελένη, νομίζεις η κατάβαση είναι εύκολη; Σε κάποιο σημείο έτρεμαν τα γόνατά μου!», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με την Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να έχουν «πεθάνει» στα γέλια.

Και συνέχισε: «Αν ξαναπήγαινα θα έκανα προετοιμασία. Θα πήγαινα σε πιο χαμηλά. 8 ώρες; 8 ώρες δεν κοιμάμαι καν! Στην κατάβαση πήγαμε από μία δύσκολη διαδρομή και είδαμε δύο πιτσιρικάδες που ανέβηκαν τρέχοντας και με πρόλαβαν πριν φτάσω ξανά κάτω. Πήγανε και ήρθανε κι εγώ ακόμα κατέβαινα…».