Πολλοί celebrities δεν δίστασαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα, μέσω social media, εκφράζοντας την οργή και τον αποτροπιασμό τους για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ανάμεσά τους και η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων και κριτής του show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», σε ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Και όταν θα πιαστούν οι * κακοί* οι βιαστές, οι δολοφόνοι…και δεν θα βλέπουμε παιδάκια νεκρά σε ολόγραμμα και δεν θα ακούμε πια λεπτομέρειες χυδαίες σεξουαλικών οργίων Όταν μάθουμε όλα τα άπλυτα του κάθε ζευγαριού που χωρίζει και μιλάνε όλοι οι άσχετοι λες και παίζουμε όλοι στο big brother. Όταν κουραστούμε να κακολογούμε περσόνες τηλεοπτικές και όχι μόνο.. Όταν όσο και να βρίζουμε στο διαδίκτυο δεν μας κάνει να αισθανόμαστε πια μάγκες Μετά τι θα κάνουμε … θα ασχοληθούμε λέτε με τους εαυτούς μας? Τα δικά μας θέματα …. και να τα λύσουμε? Η είμαστε τίποτα άτομα που ζούμε στον κόσμο της τσιχλόφουσκας? Μπα … ε? Οχι ? Καλημέρα παίδες και όποιος μπορεί ας λέει και ας κάνει ότι καλύτερο».