Μια εξομολογητική συνέντευξη στο «Όλα γκουντ» και τη Ναταλί Κάκκαβα έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς, όπου μίλησε για την υιοθεσία, αλλά και τη μητέρα του.

«Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου μού είχε τεράστια αδυναμία και κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία, αν τελικά γίνει.

Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός που είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό, άμα αυτό δεν καθίσει καλά, αυτό θα μεγαλώσει όχι καλά».

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει κάποιες πρώτες κινήσεις για να υιοθετήσει ένα παιδί. Μάλιστα, τότε είχε παραδεχθεί πως η διαδικασία και η όλη γραφειοκρατία τον είχε κομπλάρει.