Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος της Μάριον Μιχελιδάκη και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή αλλά και το Metoo.

«Η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος» είπε σχολιάζοντας αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Αναφερόμενος στην τεχνική κιτσούγκι που οι Ιάπωνες συγκολλούν τις ρωγμές στα σπασμένα αντικείμενα είπε:

«Οι ρωγμές μας είναι πολύτιμες. Ήταν μια χρονιά μεγάλων αλλαγών και σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Άση Μπήλιου το έχει πει πολύ ωραία, αυτά τα κάνει ο Ουρανός. Το ξέρω και από ζωές φίλων, έρχεται ένα και έρχονται και τα υπόλοιπα. Πάντα πίστευα ότι ένας ηθοποιός είναι ωραίο να δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα. Αυτό που με ιντριγκάρει είναι να υπάρχει κάτι καινούργιο. Συνολικά ήταν 7 χρόνια στις εκπομπές. Δεν πάντα είχα τον ίδιο ενθουσιασμό γιατί όσο πιο πολύ χώρο εκείνο το κομμάτι άρχισε να μικραίνει ο χώρος για την υποκριτική.Για μένα εξακολουθεί να είναι πιο ενδιαφέρουσα η υποκριτική.Αν υπάρξει μία πρόταση για παρουσίαση εκπομπής άλλου είδους και όχι για πρωινό το συζητάμε» είπε.

Μιλώντας για το Metoo και τις υποθέσεις Φιλιππίδη και Λιγνάδη είπε ότι έχει τοποθετηθεί και ότι θα μιλήσει όταν σαν άνθρωποι θα έχουμε τη διάθεση να προβληματιστούμε και όχι όταν είμαστε κατακριτέτοι και αποζητούμε την τιμωρία».

«Είμαστε στην κατάσταση που ή θα είσαι με τους καλούς και θα ζητωκραυγάζεις “θάνατος, θάνατος” ή εάν πεις ο,τιδήποτε που μπορεί να φανεί θετικό τότε είσαι ο κακός. Έχουν αντιστραφεί λίγο περίεργα οι όροι».