Έχουν περάσει δύο χρόνια από τη συμμετοχή της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου στο MasterChef και το ζευγάρι αποκαλύπτει το ποσό που κέρδισε από τον διαγωνισμό.

Οι δύο νέοι που γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο MasterChef έχουν δημιουργήσει μία όμορφη σχέση μεταξύ τους και μάλιστα, έχουν συνεργαστεί και σε πραγματική κουζίνα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», το ζευγάρι αποκάλυψε το ποσό που λάμβανε από το MasterChef κατά τη συμμετοχή του. «Παίρναμε κάτι σαν βασικό μισθό και λίγο πιο κάτω», ανέφεραν.

Για τη γνωριμία τους

«Δεν ήμασταν ζευγάρι και πριν το παιχνίδι, όπως λένε. Είχαμε απλά, έναν κοινό φίλο. Ήταν έρωτας που περνάει από το στομάχι». Συμπλήρωσαν μάλιστα, πως δεν θα ξαναπήγαιναν μαζί σε ριάλιτι.

Τα αρνητικά σχόλια από συμπαίκτες

Για εκείνους που μίλησαν αρνητικά για τη συμπεριφορά που τηρούσαν σαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του MasterChef, λένε: «Κάποιοι προσπαθούν να κλέψουν τη δημοσιότητά μας για να φανούν εκείνοι».

Για τους τσακωμούς

Τέλος, η Μαρία Μπέη αναφέρθηκε στους τσακωμούς τους. Όσο για το αν έχουν χωρίσει ποτέ, δήλωσε: «Μαλώναμε με τον Δημήτρη, εκείνος ήταν στην κουζίνα και εγώ στην κρεβατοκάμαρα και τον έκανα unfollow».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: