Η Μαρία Μπέη είναι η νικήτρια του φετινού MasterChef. Με έναν βαθμό διαφορά κατάφερε να ξεπεράσει τον Νίκο Τράκα και να πάρει τη νίκη στον τελικό του διαγωνισμού.

Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη

Στις πρώτες δηλώσεις της η Μαρία Μπέη μοιράστηκε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της: «Το πήρα; Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ! Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το πετυχαίνεις και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Σε όλους θα τύχουν εμπόδια στη ζωή, αλλά πρέπει να τα προσπερνάμε και να βγαίνουμε νικητές, αυτό κατάφερα να κάνω εγώ σήμερα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Στο τέλος που κέρδισα για έναν βαθμό

«Στην πρώτη βαθμολογία που ήταν ο Νίκος μπροστά δεν αισθάνθηκα λύπη, χάρηκα. Μετά που ήρθαμε ισοπαλία, με έπιασε η πρώτη αγωνία. Στο τέλος που κέρδισα για έναν βαθμό δεν μπορώ να σου εξηγήσω τα συναισθήματα. Είναι όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι γίνεται. Χαίρομαι πάρα πολύ. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», ανέφερε η Μαρία Μπέη, νικήτρια του διαγωνισμού.

Θα μπορούσε ο ίδιος να συνεργαστεί μαζί μου;

Σε ερώτηση αν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Νίκο Τράκα σε κάποιο εστιατόριο, η Μαρία Μπέη απάντησε: «Δεν θα σ' την απαντήσω αυτή την ερώτηση. Αν θα μπορούσε ο ίδιος να συνεργαστεί μαζί μου, γιατί εγώ έδειξα ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις για το MasterChef: