Καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη την Παρασκευή 15/4.

Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων, ενώ περιέγραψε και τους λόγους για τους οποίους η ίδια δυσκολεύτηκε.

 «Μόλις έκανα την κατάψυξη ωαρίων ήθελα να κάνω ένα κανάλι στο Youtube γιατί υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον από κοπέλες για αυτό το θέμα και ήθελα να βοηθήσω να ενημερωθεί περισσότερος κόσμος. Πριν ξεκινήσω τη διαδικασία είχα πάει σε μία εκπομπή για συνέντευξη και μετά δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες και μου έλεγαν ότι ντρέπονται να το κάνουν, ότι φοβούνται», είπε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Όταν μπήκα στη διαδικασία να το κάνω ήθελα να ψάξω πράγματα πέρα από αυτά που μου έλεγε ο γιατρός μου και δεν υπήρχε αρκετή πληροφορία, οπότε αυτό το κενό ήθελα να το καλύψω σε αυτές τις κοπέλες. Πιστεύω ότι είναι και ταμπού και ότι είμαστε πολύ πίσω σε αυτό το θέμα και επειδή στην ηλικία που είμαι, αν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα θα το είχα κάνει πολύ πιο νωρίς», εξήγησε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σχετικά με τη διαδικασία και το αν ήταν επώδυνη, η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε: «Γενικά διαρκεί 10 με 14 μέρες,. Δεν είναι επώδυνη αλλά για εμένα δεν ήταν εύκολη γιατί επειδή έχω πολύ χαμηλή την ορμόνη που δείχνει πόσα ωάρια παράγεις, αναγκάστηκα να πάρω πολύ υψηλή δόση ορμονικής αγωγής. Εγώ το έκανε πολύ συνειδητοποιημένη και επειδή δεν μου είχε ξυπνήσει το μητρικό ένστικτο και είμαι 37 ετών, είπα να το κάνω. Μπορεί σε μεγαλύτερη ηλικία να θέλω και να μην μπορώ. Μπορεί και να μην θελήσω και μπορεί και να υιοθετήσω.