Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Ο δημοσιογράφος του Mega μίλησε για τη ζωή στο σπίτι με τέσσερα παιδιά, για την υπόθεση της Πάτρας και αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Τα παιδιά προσφέρουν χαρά στην οικογένεια και νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Με την κόρη μου μοιάζω κιόλας. Βοηθάω κι εγώ αλλά η γυναίκα μου είναι ηρωίδα. Τα μεγάλα παιδιά της γυναίκας μου μένουν μαζί μας, βοηθάνε τα αδερφάκια τους, τα προσέχουν», είπε αρχικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Δε φανταζόμουν ότι θα γνώριζα μια κοπέλα που θα ήταν χωρισμένη, με δυο παιδιά, ότι θα μέναμε όλοι μαζί και θα είμαστε τόσο μονιασμένοι. Δεν έχουμε κάνει γάμο, έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Λόγω κοροναϊού δεν είχαμε κάνει τον γάμο, δεν είμαι κατά. Την κόρη μας θα την βαφτίσουμε Αγνή – Αναστασία».

Στη συνέχεια, σχολίασε στην υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

«Δε μπορείς να το φέρεις στο μυαλό σου, να διανοηθείς ότι ένας γονιός φέρνει τη ζωή τρία παιδιά και αποφασίζει να τα σκοτώσει. Μιλάμε όχι για το έγκλημα του αιώνα αλλά της χιλιετίας», ανέφερε σχετικά, ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Όσο για το πως είναι σήμερα η σχέση του με τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον οποίο συνεργάστηκαν για 11 χρόνια;

«Δε μου αρέσει να μένω στάσιμος. Με τον Γιώργο Παπαδάκη για να το ξεκαθαρίσω αυτό έχω πολύ καλές σχέσεις. Έχουν περάσει τρία χρόνια από αυτή την ιστορία. Μαζί του ήμουν 11 χρόνια, οικογένεια, κοιταζόμασταν και ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Νομίζω ότι χαίρεται με την εξέλιξή μου», αποκάλυψε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: