Η Στέλλα Γκαντώνα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος ήταν οι χθεσινοί καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη. Οι δύο δημοσιογράφοι παρουσιάζουν το «MEGA Σαββατοκύριακο» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 06:00 στο Mega.

Μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, ο Ντίνος Σιωμόπουλος είπε πως προφανώς η δουλειά τους είναι να παρουσιάζουν τα γεγονότα αλλά να πηγαίνουν κι ένα βήμα παραπέρα.

Έχουμε συνηθίσει τους πολέμους

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε πολέμους, ακόμα και μέσα από το TikTok. Είναι θηριωδίες αυτά που γίνονται στο Ισραήλ», είπε η Στέλλα Γκαντώνα.

Τι θα γίνει από δω και πέρα;

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος επισήμανε πως αυτό που θέλει να μάθει ο κόσμος είναι το από δω και πέρα, το τι θα γίνει.

«Τον ενδιαφέρει και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στη χώρα μας», πρόσθεσε η Στέλλα Γκαντώνα.

Τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς:

Όπως είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση, άρα πρέπει να προσέχουμε και στη Δύση μήπως στραφούν προς τα εδώ.

Επίσκεψη Μπλίνκεν στο Ισραήλ:

«Σήμερα ο κ. Μπλίνκεν θα επισκεφτεί το Ισραήλ. Οι ΗΠΑ έχουν στείλει ήδη αεροπλανοφόρο και αναμένεται να στείλουν και δεύτερο», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Για τις μεταναστευτικές εισροές και την οικονομία:

«Μπορεί να έχουμε και μεταναστευτικές εισροές αλλά και να μας επηρεάσει στην οικονομία. Η ακρίβεια που ήταν αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία παραμένει μέχρι σήμερα. Οι μισθοί είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι, αλλά πληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα στα ύψη», ανέφερε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Τι μπορεί να γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και πέρα

Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, η Στέλλα Γκαντώνα είπε πως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα και πως η αντιπολίτευση φέρνει προτάσεις, αλλά δεν πείθει ούτε τους ψηφοφόρους της.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη

Σε σχέση με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος είπε πως είναι ένας άνθρωπος καινούργιος που βγήκε και τα είπε όλα για την προσωπική του ζωή εξαρχής.

«Δεν κρύφτηκε και γι’ αυτό πήγε καλά, ήταν το νέο».

Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα

«Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παραδοσιακά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δύναμη στις αυτοδιοικητικές. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως αντί να ασχολούνται με την κυβέρνηση, ασχολούνται με τα εσωκομματικά. Για εμένα όλα αυτό είναι αδιέξοδο», συμπλήρωσε η Στέλλα Γκαντώνα.

Εκλογική αναμέτρηση με social media

«Είναι κακό αυτό που συμβαίνει, γιατί πρέπει να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση. Τα social media μπήκαν για τα καλά στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση», δήλωσε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Η Στέλλα Γκαντώνα πρόσθεσε πως όλη η πολιτική του Στέφανου Κασσελάκη από την αρχή ήταν στα social media. «Ίσως κατάλαβε πως δεν ήταν το δυνατό του χαρτί η παρουσία σε μία εκπομπή εφ’ όλης της ύλης», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Για την προσωπική τους ζωή:

Σε σχέση με το πώς αποφορτίζονται από την καθημερινότητα, ο Ντίνος Σιωμόπουλος είπε πως τα παιδιά σε αποφορτίζουν εντελώς. «Δεν μπορεί να ξεσπάσεις εκεί και να βγάλεις κακία».

Κράταγα τα παιδιά του Ντίνου

«Φέτος κάναμε και διακοπές μαζί. Έκανα τη θεία και κράταγα τα παιδιά του Ντίνου. Δεν αλλάζω τον ρόλο μου όταν δουλεύω με τον Θανάση Φουσκίδη και όταν δουλεύω με τον Ντίνο. Με τον Θανάση τσακωνόμαστε γιατί έτσι είμαστε, ενώ με τον Ντίνο δεν διαφωνούμε. Στην προσωπική μου ζωή μου αρέσει να έχω κοινά με τον σύντροφό μου. Έχει τύχει να διαφωνώ πολύ στα πολιτικά με τον σύντροφό μου, αλλά είναι καλό να ακούς μία διαφορετική άποψη», είπε η Στέλλα Γκαντώνα, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

«Εμένα η γυναίκα μου είναι από την Ουγγαρία, αλλά μιλάει καλύτερα ελληνικά από εμένα. Βλέπει όλα τα δελτία και Ευαγγελάτο, έχουμε τις πολιτικές μας κόντρες, αλλά δεν ψηφίζει ακόμα, οπότε είμαστε καλά», πρόσθεσε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: