Για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η σειρά «Super Mammy», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μάρκος Σεφερλής, απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και “εκπομπές βόθρου”, όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας, που έχει κάνει κάποιες guest εμφανίσεις στο συγκεκριμένο σίριαλ.

Η νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να έχουν διχαστεί. Κάποιοι έκαναν λόγο για ξεπερασμένα και σεξιστικά αστεία και άλλοι για χιούμορ.

Στο μεταξύ, τη Μεγάλη Δευτέρα ο Σπύρος Μπιμπίλας φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος, που χρειάστηκε να σχολιάσει τα αποσπάσματα του «Super Mammy» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ εκνευρίστηκε έντονα, όταν προβλήθηκε το απόσπασμα με το αστείο που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής σχετικά με το βιαστή. «Ακούστε, επειδή με φέρνετε σε δύσκολη θέση, εγώ δεν θα κάνω το δικηγόρο του χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την Κατερίνα Καινούργιου να τονίζει πως κανείς δεν τον έφερε σε δύσκολη θέση. «Αυτό που λες με προσβάλλει και με στεναχωρεί. Υπήρχε περίπτωση εγώ και οι συνεργάτες μου να σε φέρουμε εσένα σε δύσκολη θέση;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να τη διακόπτει, λέγοντάς της: «Με συγχωρείτε, εσείς με καλέσατε και θα με ακούσετε». «Ακούμε! Πώς σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση; Ποιος σε έφερε;» τον ρώτησε ξανά η Καινούργιου.

Τότε, ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε πως νιώθει άβολα με το να ακούει μεμονωμένα κομμάτια με το χιούμορ του Σεφερλή. «Αυτά που προκάλεσαν τις αντιδράσεις παίξαμε», του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, όμως ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν φάνηκε να ηρεμεί. «Είμαι υπέρ των θυμάτων στο #ΜeΤoo, δεν θα κάνω το δικηγόρο του Μάρκου», δήλωσε ξανά ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την παρουσιάστρια να του εξηγεί πως κανείς δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από εκείνον. «Άμα θέλετε να πω αυτά που θέλετε εσείς, δεν θα τα πω. Τραβάω ζόρι από άλλους, ανθρώπους που συνδέουν τη θέση του προέδρου με το χιούμορ του Σεφερλή. Είναι απαράδεκτο», τόνισε και η Καινούργιου τότε, εκνευρισμένη, του απάντησε: «Βγάλε τα νεύρα σου στους άλλους, εμείς δεν φταίμε σε κάτι».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 19/4/2022