Νέες λεπτομέρειες για το τι συνέβαινε στον γάμο του με την Αμπερ Χερντ έφερε στη δημοσιότητα ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, στην προσπάθειά του να υποστηρίζει τον εαυτό του στην υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας για την οποία κατηγορείται.

Ο ηθοποιός έδωσε στους δικαστές ένα βίντεο που δείχνει την πρώην σύζυγό του σε μεταμεσονύκτιες συναντήσεις με τον Έλον Μασκ και τον Τζέιμς Φράνκο.

Ειδικότερα, ο Τζόνι Ντεπ έδειξε ένα βίντεο στο οποίο η Αμπερ Χερντ φαίνεται μέσα σε ένα ασανσέρ τη μια με τον Τζέιμς Φράνκο και την άλλη με τον Ελον Μασκ.Σε κάποια στιγμιότυπα, η ηθοποιός φαίνεται να είναι καλυμμένη με μία μόνο λευκή κουβέρτα, χωρίς να φοράει κάτι άλλο. Στο βίντεο, που τη δείχνει με τον Μασκ, διακρίνονται κάποιες χειρονομίες, κάπως πιο… προσωπικές.

Λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Τζόνι Ντεπ, το όνομα της ηθοποιού είχε συνδεθεί με αυτό του Φράνκο. Μάλιστα, ο Ντεπ το 2020 είχε αναφέρει πως η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον Φράνκο ότι προσπάθησε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά, στο σετ μιας ταινίας, όπου έπαιζαν μαζί.

Αν και αρχικά, είχε ακουστεί πως τόσο ο Τζέιμς Φράνκο, όσο και ο Έλον Μασκ θα παραστούν στη δίκη ως μάρτυρες υπεράσπισης της Χερντ, κανένας από τους δύο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα.