Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-vasilis-bolios-MasterChefproti-synenteyxi
Lifestyle

MasterChef - Βασίλης Μπόλλος: Εγώ τον συμπαθώ τον Μπόμπαινα - Έχει καρδιά μικρού παιδιού

Ο παίκτης Βασίλης Μπόλλος που αποχώρησε από το MasterChef μίλησε για τους συμπαίκτες του, και κυρίως για τον Δημήτρη Ταϊρίδη

Ο Βασίλης Μπόλλος αποχώρησε από το MasterChef και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη.

Ο παίκτης που δεν κατάφερε τελικά, να μπει στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Δημήτρη Ταϊρίδη. 
«Δεν ξέρω για ποιον λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη στον Δημήτρη Ταϊρίδη, δεν έχω καταλάβει ακόμα. Στο bootcamp εφόσον πήρα την ποδιά, δεν είχα λόγο να πω κάτι για αυτόν. Όταν ήμασταν μαζεμένοι όλοι οι παίκτες, άρχισε να κράζει τη μαγειρική μας».


«Ο Δημήτρης έχει έναν περίεργο τρόπο, που τότε δεν τον ξέραμε. Μας έκραζε συχνά κι εκνευριζόμασταν. Εμένα μου είχε πει ότι δεν με θεωρεί καλό παίκτη. Στο σπίτι ήμασταν πολύ καλά με τον Δημήτρη. Μιλούσαμε και παίζαμε και χαρτιά, μας τάιζε. Στις ομαδικές τα έλεγε περίεργα. Εγώ να πω την αλήθεια, τον συμπαθώ, γιατί έχει την τρέλα του. Δεν είναι κακός άνθρωπος, έχει καρδιά μικρού παιδιού», συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπόλλος.


Για τη «συνωμοσία» που λέγεται ότι έκανε με τη Φανή, για να διώξουν τον Μπόμπαινα.
«Δεν είχαμε κανονίσει να διώξουμε τον Μπόμπαινα, είχαμε κανονίσει να επιβιώσουμε, γιατί είχαμε γίνει από την αρχή στόχος. Δεν ήταν να διώξουμε κάποιον. Το "να φύγουν κάποιοι άνθρωποι" που είπαμε με τη Φανή, ήταν κάτι άλλο. Όντως, δεν τον θέλαμε στην ομάδα, αλλά αυτό οφείλεται στον Δημήτρη και την τρέλα, που κουβαλάει. Αν την παίρναμε στην πλάκα, θα περνάγαμε όλοι όμορφα».

Τέλος, αποκάλυψε ποιους βλέπει ο ίδιος για τελικό. 
Όπως είπε χαρακτηριστικά, πιστεύει ότι τον τίτλο θα κατακτήσει ο Πάνος, ενώ στην τελική δυάδα θα είναι και ο Νικήτας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: