Σε πυρετώδεις πρόβες βρίσκεται η ελληνική και η κυπριακή αποστολή εδώ και λίγες ημέρες, αφού έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Eurovision 2022 στην ιταλική πόλη Τορίνο.
.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 2/5 η Ανδρομάχη ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, για την πρώτη της πρόβα με το «Ela», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision.


Η αποστολή της Κύπρου είχε στη διάθεσή της 30 λεπτά προκειμένου να γνωρίσει για πρώτη φορά τη σκηνή και να δει πως μπορούν να λειτουργήσουν όλα όσα σχεδιάσει για την παρουσίαση του κομματιού «Ela».

Η σύνθεση του «Ela» έγινε από μία ομάδα διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Η Κύπρος διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό στις 12 Μαΐου.

1andromaxi_3
2andromaxi_3
andromaxi-2-1_3
andromaxi-5_3
andromaxi-6_3
andromaxi-9_2