Η Σοφία Παπουλάκου στην αρχή ασχολήθηκε ενεργά ως βοηθός σκηνοθέτη και ως βοηθός παραγωγής σε πολλές θεατρικές, τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. Την κέρδισε όμως το τραγούδι.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, όπως είναι ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Κώστα Μακεδόνας, οι Άγαμοι Θύται, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Γιώργος Χατζής, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και ο Γιάννης Σαββιδάκης.

Την γνωρίσαμε με «Το Φυλαχτό» της σε μουσική Βαγγέλη Μαχαίρα και σε στίχους του Γιώργου Αθανασόπουλου, στη συνέχεια μας μίλησε για «Τα Μυστικά» της σε μουσική του Νίκου Πλιού και σε στίχους της Γεωργίας Παπαδοπούλου.

Έχοντας ξεκινήσει με σωστές επιλογές την παρουσία της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, επιστρέφει για να μας ταξιδέψει άλλη μία φορά στον όμορφο μουσικό της κόσμο.

Πρόκειται για το νέο της Promo Single με τίτλο «Δίπλωσε λίγο τα φτερά» από το επερχόμενο Digital Album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Τη μουσική υπογράφει ο Βαγγέλης Μαχαίρας ενώ τους στίχους η Ιωάννα Ηλιοπούλου.

Παραμένοντας πιστή, σε όλα όσα την έκαναν να αγαπήσει τη μουσική, βρίσκει το ύφος να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση, για να συνεχίσει να μας χαρίζει αξιόλογα τραγούδια.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα τραγούδια:

Δίπλωσε λίγο τα φτερά



Το Φυλαχτό



Τα Μυστικά



Δείτε την Σοφία Παπουλάκου στο Instagram:




Δείτε το kανάλι της στο YouTube: