Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-Fokas-Evagelinos-Amanda-Georgiadi-Eurovision-2022
Lifestyle

Φωκάς Ευαγγελινός για Eurovision: Είναι δύσκολα τα πράγματα με την Αμάντα - Πρέπει να δώσω ζωή στις παύσεις της

Ο χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε για τη συνεργασία του με την Αμάντα Γεωργιάδη, τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision.

Μιλώντας αρχικά για τις τηλεοπτικές του συνεργασίες, ο Φωκάς Ευαγγελινός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον Θέμη Μάλλη.

«Με τη Ρούλα ήμουν ταγμένος. Μετά ήρθε η Βίσση. Όταν έφυγε και πήγε στο Mega την ακολούθησα. Δεν ένιωθα να με εγκλωβίζει αυτή η σχέση γιατί πάντα δημιουργούσα. Είχα πάντα το μέρος το δικό μου κι έμαθα και πολλά πράγματα».

Για τις δυσκολίες που συνάντησε

«Σταματάω από τη Ρούλα, πληρωνόμουν πάρα πολύ καλά, φτιάχνω τη σχολή μου και επειδή ήξερα ότι θα συνεχίσω με τη Ρούλα είχα υπογράψει επιταγές για να φτιάξω τη σχολή μου. Σπάει η συνεργασία, έμεινα ξεκρέμαστος. Δεν είχα την αποταμίευση γιατί τα είχα δώσει για τη σχολή. Μένω ξεκρέμαστος και χρωστάω παντού».

Είχα αποκλείσει την τηλεόραση

«Εγώ είχα αποκλείσει την τηλεόραση. Έκανα αυτό που έκανα με τη Ρούλα. Πολύ σπουδαία και πολύ όμορφα. Θέατρο, μεγάλα events και πολλά πολλά ακόμα. Κάποια στιγμή έκλεισε αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Έβλεπα τον κύριο Κοκλώνη στην τηλεόραση, έλεγα ναι και μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Έβλεπα μια χαρά και μου έφερνε μια θύμηση όμορφη από αυτά που έχω κάνει. Όταν με κάλεσε, χάρηκα πάρα πολύ κι ας μην τον ήξερα μέχρι τότε. Δεν είχαμε πει ούτε γεια και πήγα να συζητήσω μαζί του. Ο τρόπος όμως που με αντιμετώπισε, που μου είπε καλησπέρα, με έκανε να πω ναι θα το κάνω χωρίς να συζητήσω τίποτα άλλο», παραδέχτηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.Η φετινή συμμετοχή στη Eurovision

Για τη φετινή συμμετοχή στη Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαϊου στο Τορίνο, ο Φωκάς Ευαγγελινός ξεκαθάρισε ότι: «Φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί από την πρώτη στιγμή που άκουσα το τραγούδι, με συγκινούν απίστευτα οι απόλυτες παύσεις που έχει».

«Το λάτρεψα. Και λέω πως είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί πρέπει την παύση να την κάνεις οργανική, να την κάνεις κάτι να σημαίνει. Μου έρχεται η φλασιά και λέω ότι θα πω όλη την ιστορία με την Αμάντα μέσα από τα μάτια της. Τα πάντα θα τα βλέπουμε μέσα από το βλέμμα της, ό,τι σημαίνει αυτό».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: