Για την απώλεια του αδελφού της Mad Clip που της έχει λείψει πολύ και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας μίλησε η Άσπα.

Σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η ανερχόμενη τραγουδίστρια είπε αρχικά:

«Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να κυκλοφορήσω το τραγούδι που είχαμε ηχογραφήσει με τον αδερφό μου. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα αυτό το τραγούδι. Ο αδερφός μου πάντα μου έλεγε να κυνηγήσω την καριέρα μου στη μουσική. Πίστευε πάρα πολύ σε εμένα. Είχαμε σκεφτεί να το ξεκινήσουμε μαζί, να με βοηθήσει και εκείνος αλλά δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα γεγονότα, δεν προλάβαμε». 

Εξήγησε στη συνέχεια πως φυσικά και την φοβίζει η σύγκριση μαζί του, όμως συνειδητοποίησε πως πρέπει να καταπολεμήσει τις ανασφάλειές της, όπως τη συμβούλευε κι εκείνος, πριν φύγει από τη ζωή.

«Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να τον κάνω περήφανο, όπως έκανε κι εμένα εκείνος τόσα χρόνια. Τη σκέφτομαι τη σύγκριση και με φοβίζει κάποιες φορές, γιατί ο αδερφός μου ήταν ένας καλλιτέχνης τεράστιος κι είχε 100 κιλά προσωπικότητα. Ο θάνατός του με κινητοποίησε, γιατί είδα ότι συμβαίνουν πράγματα απρόοπτα, που κανείς δεν τα περιμένει και είπα ότι θα το κυνηγήσω», δήλωσε.