Για τη ζωή στη καραντίνα, τα προσωπικά του βιώματα και τον καρκίνο, μίλησε ο Στέφανος Κορκολής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή τη συναυλία που δίνει από δίνει απόψε το βράδυ στο Θέατρο Παλλάς, με καλεσμένη την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Ο μουσικοσυνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καραντίνα και τα προσωπικά του βιώματα.

«Στη δεύτερη καραντίνα αντέδρασα πάρα πολύ περίεργα. Δεν πήγαινα καν στο πιάνο, αφέθηκα, με πήρε πολύ από κάτω. Όταν φτάσεις πια πολύ κάτω λες ‘όχι’. Άρχισε κάποια στιγμή να δραστηριοποιούμαι. Ξεκίνησα να γράφω, να κάνω σκέψεις, να φροντίζω τον εαυτό μου».

Στη συναυλία στο Παλλάς θα ακούσουμε τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά και μεγάλες επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή σπουδαίων καλλιτεχνών. «Τα τραγούδια κατά κάποιον τρόπο ανήκουν στους δημιουργούς τους. Πολλοί ακόμα δεν πιστεύουν ότι έχω γράψει εγώ όλα αυτά τα τραγούδια. Εγώ το χαίρομαι πολύ γιατί είναι ευκαιρία να καμαρώνω ότι είναι δικά μου».

Ο δημιουργός μίλησε και για την δημιουργία οικογένειας και αποκάλυψε αν το είχε σκεφτεί παλιότερα. «Η δημιουργία οικογένειας μου είχε περάσει από το μυαλό στο παρελθόν. Δεν είναι κάτι που εκβιάζεις. Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι κάτι που προκύπτει. Η αγάπη είναι αυτό που μετράει. Μια σχέση μπορεί να είναι γάμος, αλλά ξέρω πολλά ευτυχισμένα ζευγάρια που δεν έχουν παντρευτεί».

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε και για την μάχη με τον καρκίνο. «Σε σύγκριση με ανθρώπους που έχουν πιο σοβαρές μορφές καλά είμαι. Είναι πολύ κουραστικό και αγχωτικό γιατί φεύγει και ξαναέρχεται. Όταν πήγαινα για τις θεραπείες και έβλεπα δίπλα μου τους άλλους ανθρώπους έκανα το σταυρό μου. Είμαι πλήρως προετοιμασμένος ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνω ένα ακόμα χειρουργείο. Στην αρχή δεν υπήρχε ψυχραιμία».