Καλεσμένη στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε σήμερα η Βάνα Πεφάνη.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο τίμημα που είχε η επιλογή της να γίνει ηθοποιός. Η Βάνα Πεφάνη αποκάλυψε πως αυτή της η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει να μιλάει με τον πατέρα της για 5-6 χρόνια μέχρι τη στιγμή που από κοινού αποφάσισαν ότι έχει τραβήξει αρκετά όλο αυτό.

«Η απόφασή μου να γίνω ηθοποιός είχε τίμημα. Τα πρώτα χρόνια δε μιλιόμασταν με τον πατέρα μου. Από τα 18 μου μέχρι τα 23-24 δε μίλαγα με τον πατέρα μου. Η μαμά μου πάνω στον πρώτο χρόνο, έκανε τα κονέ της με τον διευθυντή της σχολής μου. Κατάλαβε ότι πρέπει να το κάνω. Ο πατέρας μου άργησε να το δεχτεί και να μου μιλήσει. Είμαστε πολύ εγωιστές και οι δυο. Κάποια στιγμή και οι δυο αποφασίσαμε ότι παρατράβηξε. Μέσω της μητέρας μου έγινε η ένωση. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι» είπε.

Σε άλλο σημείο η Βάνα Πεφάνη εξομολογήθηκε, «Τότε, δεν καταλάβαινα ότι μου έλειπε η στήριξή του. Είχα τέτοια δυναμική που νόμιζα ότι δε χρειαζόμουν κανέναν. Τώρα που το βλέπω, ναι μου έλειπε. Ο πατέρας μου ερχόταν κρυφά στο θέατρο. Δεν ήξερα ποτέ ότι ήταν εκεί. Ήθελε να διαπιστώσει, να ελέγξει ότι είμαι οκ».