Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision, στον οποίο θα εμφανιστεί και η ελληνική συμμετοχή, με την Αμάντα Γεωργιάδη, είναι σήμερα, ενώ ο δεύτερος την Πέμπτη, εν αναμονή του πολυαναμενόμενου τελικού του Σαββάτου.

Οι εκπρόσωποι των χωρών φόρεσαν τα καλά τους και φωτογραφήθηκαν στο τιρκουάζ χαλί με κάποιες εμφανίσεις να ξεχωρίζουν τόσο για την καλαισθησία όσο και για την υπερβολή. Η Daily Mail πάντως, φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε τόσο από την Αμάντα Γεωργιάδη όσο και από την εκπρόσωπο της Κύπρου, την Ανδρομάχη.

Eurovision - Ελλάδα και της Κύπρου στο τιρκουάζ χαλί

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και η Ανδρομάχη εμφανίστηκαν με εντυπωσιακά ροζ φορέματα. Να σημειωθεί πως όντως, η Γεωργιάδη ήταν εκθαμβωτική με μία φούξια στράπλες τουαλέτα με την υπογραφή Celia Kritharioti.



Όσο για την Ανδρομάχη, όπως σημειώνει η Daily Mail, άφησε ελάχιστα στην φαντασία με ένα αποκαλυπτικό σκούρο ροζ φόρεμα με παγιέτες με ένα επικίνδυνα ψηλό σκίσιμο στους μηρούς. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2022, με το τραγούδι της «Έλα», εντυπωσίασε με το απίστευτα αποκαλυπτικό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασορτί ροζ δερμάτινες γόβες.



Η βρετανική εφημερίδα πάντως, κάνοντας μια αναφορά και στο δικό της τραγούδι, το «Space Man» το οποίο ερμηνεύει ο Sam Ryder, τονίζει πως μετά την τραγική πορεία των Βρετανών στην περσινή Eurovision – σημείωσε το απόλυτο μηδέν στη βαθμολογία- φέτος, όπως δείχνουν οι αποδόσεις έρχεται δεύτερο μετά από τη συμμετοχή της Ουκρανίας.