Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για όλους και για όλα, τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Ήταν η πρώτη φορά που ο ίδιος μίλησε για τα προσωπικά του, ωστόσο με κάποιους υπαινιγμούς και χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Ντάνος μάλιστα ανέφερε ότι το να αποκτά κανείς παιδιά είναι η μεγαλύτερη ευλογία.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση, αλλά κάτω από ορισμένες συνθήκες. Τώρα κάτι συζητάμε, αλλά δεν μπορώ να λέω κάτι και μετά να μην γίνεται. Δεν έχω κάνει συζητήσεις για το All Star αν γίνει. Δεν έχω επαφές τέτοιες εδώ και περίπου τρία χρόνια. Ο στίβος των προσωπικών είναι πολύ δύσκολος, οπότε ας μην τα συζητάμε τώρα, δεν έχεις χρόνο. Είναι ευλογία να κάνεις παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή για μένα. Είναι η μεγαλύτερη εξέλιξη στη ζωή ενός ανθρώπου. Το αν θα κάνω παιδιά, το ξέρω εγώ και ο άνθρωπός μου. Αν είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο, το ξέρω εγώ και εκείνος».