Το «Love Island» είναι ένα από τα πρότζεκτ που πρόκειται να δούμε στον αέρα του ΣΚΑΙ τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίασή του είναι και αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου. Ωστόσο, η παρουσιάστρια του «Love it» μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά χθες το μεσημέρι, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς δεν θεωρεί ότι είναι ένα πρότζεκτ που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της.

Δε θα το παρουσιάσω

«Ακούω πάρα πολλά για το Love Island. Δε θα το παρουσιάσω. Θα σου άρεσα σε αυτό: Μπράβο στο σταθμό που κάνει ένα τόσο προχωρημένο πρότζεκτ. Αλλά, αυτό που λέμε "Love island" είναι κάτι που όταν το ακούς σκέφτεσαι αμέσως εμένα; Να πάω σε ωραία τοπία, να πάω να κάνω ένα οδοιπορικό. Δε θα παρουσίαζα το "Love island" γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, δεν είναι εγώ και γιατί αλλιώς έχω φανταστεί και τον εαυτό μου.

Προχωρημένη είμαι απλά σε άλλα θέματα. Ακούστηκε το όνομά μου αλλά κανείς δε με ρώτησε αν ισχύει. Δεν είμαι εγώ για το "Love island" με κανέναν τρόπο. Είμαι όμως εγώ για να μεταφέρω ευχαρίστως αυτά που συμβαίνουν αν και εφόσον μου ζητηθεί. Αυτό που είπα όταν άκουσα να συζητιέται το όνομά μου γι’ αυτό το πρότζεκτ είναι ότι αν κάποιος συνδέει το πρότζεκτ αυτό με το ιδανικό πρόσωπο για να το παρουσιάσει και σκέφτεται εμένα, τότε κάποιο λάθος κάνω εγώ.

Θεωρώ ότι αυτό που μου ταιριάζει και αυτό που μπορεί κάποιος να εντοπίσει σε μένα ως κλήση δεν είναι αυτό. Δε θα με πείραζε αν μου έλεγαν να παρουσιάσω δελτίο ειδήσεων ή να έκανα ένα πιο ενημερωτικό πρόγραμμα. Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο. Μου αρέσουν οι προκλήσεις άλλου τύπου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: