Δεν έχει τέλος το δικαστικό θρίλερ μεταξύ του Τζόνι Ντέπ και της Άμπερ Χέρντ, με τους δύο να αλληλοκατηγορούνται για ενδοοικογενειακή βία, φέρνοντας στο φως δυσάρεστες προσωπικές τους στιγμές.
Πάντως μέχρι στιγμής οι ισχυρισμοί της Χέρντ φαίνεται να μην πείθουν το κοινό που στηρίζει φανερά τον ταλαντούχο Ντέπ.
Μάλιστα η ίδια η Άμπερ Χερντ αποκάλυψε στο δικαστήριο, ότι η πριγκίπισσα «Mera», που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Aquaman», έχει αρχίσει να «εξαφανίζεται».
Οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την απομάκρυνσή της από το «Aquaman 2», έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια.
«Με αποδέσμευσαν από το συμβόλαιό μου και έχω αγωνιστεί για να παραμείνω σε αυτό», είπε η Χερντ.



Πάντως σοβαρό πλήγμα στην καριέρα του έχει δεχτεί και ο Τζόνι Ντέπ αφού οι παραγωγοί των «Πειρατών της Καραϊβικής» δεν μπορούν να συνεχίζουν τη συνεργασία τους μαζί του καθώς προς το παρόν κατηγορείται για ξυλοδαρμό. Το όνομα της Μάργκοτ Ρόμπι φιγουράρει στα περισσότερα ξένα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την αντικαταστάτρια του Ντεπ και κατ’ επέκταση και του Τζακ Σπάροου.

Πάντως οι θαυμαστές του Ντόνι Ντέπ με εκατοντάδες μηνύματα στο Twitter ζητούν να δουν στη μεγάλη οθόνη τον αυθεντικό Τζακ Σπάροου.


Παράλληλα, κυκλοφορεί μία ειδική φόρμα από τους φαν, που ,μαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή του ηθοποιού. Ο αριθμός των υπογραφών αυτή τη στιγμή, ξεπερνά τις 670 χιλιάδες.