Ο Μάνος Πανταζής μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την σύλληψη στο Λονδίνο, την απελευθέρωση με παρέμβαση της Νταϊάνα, την οικογένεια και το μόντελινγκ στα 90’s.

Ζούσα από το μόντελινγκ

«Θυμάμαι την αγαπημένη παρέα από την εποχή του μόντελινγκ και τα ταξίδια που κάναμε. Η απόρριψη στην αρχή, μού προξένησε ενδιαφέρον, μετά ζούσα με αυτό γιατί είναι μία δουλειά. Με έχουν απορρίψει από δουλειά, επειδή είμαι αρκετά ψηλός. Το μόντελινγκ σου δίνει χρήματα, άλλα όχι τόσο για να εξασφαλίσεις την ζωή σου, έκανα επενδύσεις», ανέφερε αρχικά.

Οι αμοιβές

«Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές, η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν μία καμπάνια με αμοιβή 40.000 ευρώ.

Η σύλληψη στο Λονδίνο

Με είχαν συλλάβει στο Λονδίνο, τους έκανα πλάκα ότι έχω βόμβα, η κατάσταση παρεκτράπηκε και πήγα στο κρατητήριο», συνέχισε.

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στο Λονδίνο, που οδήγησε στη σύλληψή του.

Η παρέμβαση της Νταϊάνα

«Είχε παρέμβει η βασιλική οικογένεια και η Νταϊάνα για να βγω από την φυλακή στο Λονδίνο». Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένος με την γυναίκα μου και τις υπέροχες κόρες μου», είπε, μιλώντας για ένα παράξενο περιστατικό που τού συνέβη.

Για την ΦΑΡΜΑ και το GNTM

Τέλος, μίλησε για τα ριάλιτι και τη συμμετοχή του σε αυτά.
«Το GNTM είναι ένας προθάλαμος για παιδιά, άλλα ελάχιστοι θα κάνουν κάτι παραπάνω. Κριτής νομίζω ότι θα μπορούσα να πάω στο GNTM. Και στην «Φάρμα» ήταν καλά, είναι αυτονόητο πως θα υπάρξουν και στιγμές έντασης», κατέληξε ο Μάνος Πανταζής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: