Ο Good Job Nicky μίλησε για την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει, τη Eurovision, αλλά και τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, στην κάμερα του «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Έχω βάλει στόχο ένα Grammy

«Ο στόχος είναι ένα Grammy, το όνειρο είναι 7» τόνισε αρχικά ο Good Job Nicky.

Για τη Eurovision:

«Θα έλεγα ότι είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σκαλοπάτι και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στο αεροδρόμιο με το τρόπαιο. Έχω τραγούδια τα οποία θα πηγαίνανε πολύ καλά πιστεύω» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Η καλύτερη συμβουλή που έχει δεχτεί:

«Η αγάπη δεν θέλει χρόνο, θέλει ταχύτητα» και αποκάλυψε ότι του την έχει δώσει ο "τραγουδιστής του έρωτα", δηλαδή ο πατέρας του.

Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς

«Ο πατέρας μου είναι ένας ψαράς με καλή φωνή. Αυτό πρώτα. Είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, στην Πάρο, αράζει, ξεκουράζεται, ψαρεύει και καμιά φορά τραγουδάει κιόλας, απλά το κάνει πολύ πετυχημένα» πρόσθεσε ο Good Job Nicky.


Με κυνηγούσε η μουσική από μικρή ηλικία

Για τη μουσική ανέφερε: «Ήταν κάτι που με κυνηγούσε, η μουσική. Με κυνηγούσε από μικρή ηλικία, δηλαδή πριν κοιμηθώ πάντα μου ερχόντουσαν στιχάκια, τραγούδια, συνθέσεις».

Η ιστορία με την Χάρις Αλεξίου:

Τέλος, ο νεαρός τραγουδιστής περιέγραψε μια ιστορία. «Όταν ήταν 8 χρονών έπαιζε ένα τραγούδι στο πιάνο στο σπίτι του στην Πάρο όταν φιλοξενούσαν τη Χαρούλα Αλεξίου και η οποία ακούγοντάς το του είχε πει "το θέλω"» σημείωσε κλείνοντας ο Good Job Nicky.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: