Μια µεγάλη διάκριση πέτυχε η Βικτώρια Καρύδα στον διαγωνισµό οµορφιάς Miss Europe Continental 2022, αφού έφτασε µέχρι την τελική δυάδα, χάνοντας τον τίτλο από την Ελβετή Barbara Suter. Η Β. Καρύδα, σύζυγος του επιχειρηµατία Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της ως µοντέλο και να πάρει µέρος σε καλλιστεία. Κάνει µια νέα αρχή και το αποφάσισε πριν από λίγο καιρό, όταν ο make-up artist Προκόπης Μακρυλάκης ανακοίνωσε ότι η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον θεσµό Miss Europe Continental.

Δημοφιλής

Η Ελληνίδα καλλονή από την πρώτη στιγµή που πάτησε το πόδι της στην Ιταλία κέρδισε τις εντυπώσεις. «Πάντα πιστεύω στον εαυτό µου και ήξερα πως θα φτάσω µέχρι το τέλος. Εχω πίστη», τονίζει στο «Secret», φανερά συγκινηµένη. «Νιώθω πολύ καλά και η χαρά µου είναι µεγάλη που ακουγόταν το όνοµα της Ελλάδας µέχρι το τέλος», δηλώνει, ενώ αποκαλύπτει πως, αν δεν ήταν µητέρα, µπορεί να κέρδιζε και την πρωτιά. «Γνώριζαν πως έχω παιδιά και δεν θα τους συνέφερε αν κέρδιζα τον πρώτο τίτλο, γιατί το συµβόλαιο που υπογράφει η νικήτρια είναι για έναν χρόνο, δηλαδή θα πρέπει να συνεργάζεται µαζί τους και να βρίσκεται στην Ιταλία, κάτι που εγώ δεν θα µπορούσα να κάνω και το γνώριζαν», εξηγεί. Η Βικτώρια ήταν από τα πιο αγαπητά κορίτσια και είχε καταλάβει από νωρίς πως ήταν φαβορί. «Εβλεπα τις αντιδράσεις κάθε φορά που εµφανιζόµουν, αλλά και πολλές διαγωνιζόµενες µου έλεγαν “εσύ θα βγεις πρώτη”. Είχα καταλάβει πως κάτι γίνεται», εξηγεί το όµορφο µοντέλο.

Οσο για την εµπειρία της, ήταν καταπληκτική. «∆εν θα την ξεχάσω ποτέ, γνώρισα πολύ κόσµο και πέρασα υπέροχα. Βέβαια, ήταν όλα πολύ αυστηρά, υπήρχε κούραση και ήταν εξαντλητικές οι πρόβες, όµως έκανα νέες φίλες. Αρκετές κοπέλες µάλιστα τις κάλεσα και στην Ελλάδα για διακοπές», καταλήγει.