Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη και ζουν μια πολύ όμορφη σχέση. Οι δυο τους κρατούν ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, αφού δεν επιθυμούν να διατυμπανίζουν τη σχέση τους!

Ωστόσο ο έρωτάς τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει και μάλιστα η συμβίωση τους έφερε ακόμα πιο κοντά και τους έκανε να καταλάβουν ακόμα περισσότερο πόσο πολύ ταιριάζουν. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα φήμες τους θέλουν να έχουν κάνει το επόμενο βήμα, το οποίο έχουν κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό. Τροφή στο να διαδοθούν αυτές οι φήμες έδωσε κυρίως η βέρα στο δεξί στο χέρι του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τον περασμένο Οκτώβριο, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε μιλήσει για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

«Για μένα φυσιολογικές είναι οι οικογένειες που φτιάχνω… Είναι σημαντικές οι σχέσεις αίματος, αλλά οι γονείς που υιοθετούν παιδιά δεν είναι γονείς; Αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη και ευτυχώς ζούμε πλέον σε μια κοινωνία που υπάρχουν όλων των ειδών οι οικογένειες. Οικογένειά μου είναι αυτή που ζω μαζί της αυτή τη στιγμή και έχουμε μαζί μας και το γιο μου, Γιώργο. Όταν υπάρχουν στην οικογένεια πολλά παιδιά, διαφορετικών ηλικιών, χρειάζεται να είναι κάνεις πολύ έτοιμος, δοτικός και ανοιχτός. Ένας γάμος είναι σαν τον ανασχηματισμό, δεν ανακοινώνεται! Γίνεται και μετά ανακοινώνεται. Έτσι κι αλλιώς, ζω σαν παντρεμένος». Όσο για το αν θα ήθελε να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί δήλωσε: «Έχω τρία παιδιά στο σπίτι. Με τη συγκεκριμένη γυναίκα που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα». Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και χρόνια, ωστόσο μία συνάντησή τους, τον Οκτώβριο του 2017, στο Θέατρο Αθηνών και την παράσταση ο «Φάρος» ήταν καθοριστική. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη έφτασε στο θέατρο με την παρέα της. Στο διάλειμμα ο Κωνσταντίνος βρίσκει την ευκαιρία να συναντηθεί μαζί τους και αντάλλαξαν θερμούς χαιρετισμούς. Όταν έπεσε η αυλαία, ο Κωνσταντίνος πρότεινε στην παρέα να βγουν για ένα ποτό. Μετά από εκείνο το βράδυ άρχισαν να κάνουν παρέα. Αν και οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια, από εκείνη τη στιγμή ήρθαν πιο κοντά. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε σε βραδινή έξοδο σε έναν μάλλον απροσδόκητο χώρο, στον «Σταυρό του Νότου», στο πρόγραμμα της Μαρίζας Ρίζου.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Χρυσή Βαρδινογιάννη είχε χωρίσει από τον Νίνο Ξυπολιτά, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, με ένα βελούδινο διαζύγιο. Και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, από την άλλη, είχε επίσης χωρίσει -χρόνια πριν- με την Έρση Ξενάκη, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο. Ούτε στον Κωνσταντίνο ούτε στη Χρυσή άρεσε ποτέ να βρίσκονται στις κοσμικές στήλες των περιοδικών. Μάλιστα, η Χρυσή, παρότι προέρχεται από μια επιφανή επιχειρηματική οικογένεια και παλιότερα της είχε αποδοθεί ο τίτλος του «it girl», δεν έχει παραχωρήσει ποτέ της συνέντευξη, ενώ αποφεύγει και τα φλας των φωτογράφων.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 4 Ιουνίου 2022