Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε χθες μια αιφνιδιαστική εμφάνιση στον εξώστη των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ για να χαιρετίσει το πλήθος, κατά την τελευταία ημέρα των εορτασμών για τα 70 χρόνια της βασιλείας της.

Ντυμένη στα πράσινα, η 96χρονη βασίλισσα, η οποία απουσίασε από τις περισσότερες εκδηλώσεις του πλατινένιου ιωβηλαίου της, βγήκε στον εξώστη συνοδευόμενη από τους διαδόχους της, τους πρίγκιπες Κάρολο και Ουίλιαμ, με συζύγους και παιδιά, πριν ανακρουστεί ο βρετανικός ύμνος «God Save the Queen».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βλέποντας το πράσινο look της βασίλισσας Ελισάβετ σχολίασε στο Instagram: «Κυριακή του Πάσχα τα έβαλα πρώτη εγώ αγαπημένη μου Βασίλισσα, άργησες. Χρόνια πολλά και σε σένα από τη βασίλισσα της νύχτας!».



To μήνυμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη βασίλισσα Ελισάβετ:

Η Ζωζώς Σαπουντζάκη με ανάρτησή της στο Instagram επεσήμανε στη βασίλισσα ότι πρώτη εκείνη ντύθηκε με total πράσινη δημιουργία ανήμερα του Πάσχα.

Σημειώνουμε ότι στις αρχές τις δεκαετίας του ’50, η Ζωζώ Σαπουντζάκη έφυγε από την Θεσσαλονίκη και πήγε στην Αθήνα, όπου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες παίζοντας σε επιθεωρήσεις. Στα μέσα της ίδιας δεκαετίας άφησε το θέατρο και ξεκίνησε εμφανίσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα, όπου σύχναζε όλη η «αφρόκρεμα» της εποχής εκείνης. Οι εμφανίσεις της με πανάκριβες τουαλέτες, με φτερά και πούπουλα, έκανε την νυχτερινή Αθήνα να παραμιλάει για το μπρίο της, και η επιτυχία της ήταν τόσο μεγάλη που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η «Βασίλισσα της νύχτας».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: