Εντυπωσιάζει με τις δεκάδες μεταμορφώσεις της στο  «Parfait Athens»  που γράφει τη δική του ιστορία στην αθηναϊκή διασκέδαση. Η εκρηκτική Shaya προσφέρει  ένα υπερθέαμα στους θαμμώνες, επιβεβαιώνοντας όσους την ήθελαν πίσω στην Ελλάδα μετά τη γέννηση  του γιου της!
Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τη Σπυριδούλα Τριάντου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια τονίζει πόσο λατρεύει όλες τις μεταμορφώσεις  και πόσο τυχερή αισθάνεται γι αυτή τη συνεργασία «Εμφανίζομαι μετά από πάρα πολύ καιρό στην Αθήνα πάλι  γιατί μου  έγινε μια πάρα πολύ ωραία πρόταση από τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη.


Έχει κάνει εξαιρετική επιλογή από καλλιτέχνες γιατί έχουμε χορευτές, έχουμε ακροβάτες, έχουμε φωτιές, έχουμε belly dancer,  έχουμε elegant  στριπτίζ.  Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και χαίρομαι που είμαι μέρος  ενός τόσο επιτυχημένου show. Νοιώθω τόσο τυχερή που μπορώ να το απολαμβάνω αυτό τόσες πολλές φορές , είναι φανταστικοί όλοι.


Αλλάζω αρκετά πρόσωπα  αναλόγως το concept.  Έχουμε Eurovision, έχουμε τζαζ, λάτιν, ντίσκο. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να μεταμορφώνομαι να εμφανίζομαι Ντιάνα Ρός και να  έχω μπει στο ρόλο. Μετά να ερμηνεύω το «All that jazz» με  άλλο σκηνικό, άλλο μαλλί, άλλο κουστούμι.  Έχει ένα ερωτικό στοιχείο όλο το show.  Το απολαμβάνω κάθε φορά, δεν το βαριέμαι» δηλώνει.



Το «Parfait Athens»,  νέα πρωτοποριακή πρόταση, διακρατικής ψυχαγωγίας διεθνών προδιαγραφών ήρθε για να «παντρέψει» με μαεστρία τη μουσική, τον χορό και τις γεύσεις χαρίζοντας στους θαμώνες του μαγικές και αξέχαστες βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο


«Έχει αρχίσει και γίνεται στέκι, υπάρχει ένα μυστήριο δεν θέλουμε να αποκαλύπτουμε  ακριβώς τι γίνεται, πρέπει ο κόσμος να έρθει να το δει και με το που το βλέπει ξανάρχεται καθώς αποχωρεί ενθουσιασμένος» εξηγεί. Η Syaha μεταξύ άλλων αναφέρθηκε καις τη Eurovision «θέλω πάρα πολύ να μου δοθεί η ευκαιρία να πάω στη Eurovision, να παντρέψω και εγώ όλες τους κουλτούρες που έχω ζήσει στη ζωή μου και να φτιάξουμε ένα καταπληκτικό τραγούδι.  Μ’ αρέσει που δίνονται ευκαιρίες  σε νέα κορίτσια και αγόρια να πάνε στη Eurovision, ευελπιστώ κάποια στιγμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα» λέει.