Στα Χανιά με σκοπό να παραστεί σε έναν γάμο βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Τίμπο Κουρτουά και όπως ήταν αναμενώμενο η παρουσία του στο νησί προκάλεσε συζητήσεις.

Ο διάσημος τερματοφύλακας, ο οποίος στέφθηκε MVP στον φετινό τελικό του Champions League, ήταν καλεσμένος στον γάμο του επιχειρηματία Μπεν Μπατόσι και του μοντέλου Κάτια Λεβίν που έγινε στο ξενοδοχείο La Mer Resort and Spa στον Καβρό Αποκορώνου. Ο Τιμπό Κουρτουά και η σύντροφός του Μισέλ Γκέρζιγκ, ως καλοί φίλοι του ζευγαριού, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την σημαντική αυτή στιγμή.

Έτσι, ο διάσημος τερματοφύλακας και το γνωστό μοντέλο, έφτασαν στο αεροδρόμιο των Χανίων με ιδιωτική πτήση το απόγευμα του Σαββάτου με προορισμό το ξενοδοχείο.




Το βράδυ του Σαββάτου 4/6 το διάσημο ζευγάρι αλλά και οι συνολικά 150 καλεσμένοι, ανάμεσά τους πολλά μοντέλα συνάδελφοι της νύφης, παρευρέθηκαν στη γαμήλια τελετή και στο δείπνο που έγινε στους πολυτελείς χώρους του ξενοδοχείου όπως επίσης και στο πάρτι που ακολούθησε στην παραλία.

Η έκπληξη της βραδιάς πάντως, ήταν η τούρτα που ζήτησε ο Κουρτουά για τα γενέθλια της αγαπημένης του, η οποία είχε τα γενέθλιά της την Κυριακή. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες το zarpanews.gr, το πολυτελές ξενοδοχείο ήταν κλεισμένο για τρεις μέρες από το Ισραηλινό ζευγάρι για τον γάμο και τους καλεσμένους, ενώ ο Τιμπό Κουρτουά φάνηκε να απόλαυσε την διαμονή του.

Πρόταση γάμου πάνω σε γιοτ

Μία ημέρα μετά ο 30χρονος τερματοφύλακας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και εκείνη απάντησε θετικά.

Η πρόταση έγινε πάνω σε γιοτ και ο πανήψυλος Βέλγος έπεσε στα γόνατα για να της δώσει το δαχτυλίδι.

protasi_gamou

Σημειώνεται ότι η Μισέλ Γκέρζιγκ είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στο Ισραήλ με διεθνή καριέρα και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Βέλγο τερματοφύλακα.


Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος του Κουρτουά, καθώς το 2015 είχε παντρευτεί την Μάρτα Ντομίνγκεζ και μαζί απέκτησαν την Αντριάννα και τον Νίκολας.