Ανδρέας Παπαδόπουλος
Ανδρέας Παπαδόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
5000_TZORTZIA_KEFALA_6112009
Lifestyle

Τζώρτζια Κεφαλά: Στην αρχή της καριέρας μου η φωνή μου ακουγόταν σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως

H Τζώρτζια των «Μπλε», μίλησε για τις πρώτες της μουσικές εμφανίσεις και τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας πως η φωνή της δεν της άρεσε.

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζώρτζια Κεφαλά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και για το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Η Τζώρτζια Κεφαλά, η κατά κόσμον Τζώρτζια των «Μπλε», μίλησε στην Ειρήνη Διαμαντακίδου για τις πρώτες της μουσικές εμφανίσεις και τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας πως η φωνή της δεν της άρεσε.

«Στις ερασιτεχνικές μου εμφανίσεις πάντα ανέβαινα στη σκηνή με τρομερή συστολή. Δεν πίστευα ότι ήταν ωραία η φωνή μου, μου φαινόταν πολύ βάρια». «Έλεγα “γιατί τα άλλα κορίτσια τραγουδάνε σαν άγγελοι κι εγώ σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως;”», είπε αρχικά.

«Ξεκίνησα να δουλεύω σε θέατρα και η πρώτη αγγελία που άνοιξα ήταν οι «Δαίμονες». Δημιουργήθηκε μία πολύ ωραία σχέση με την Άννα Βίσση και μου έλεγε ”Κάνε κάτι, κυνήγησε το”», είπε αποκαλύπτοντας ότι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με τη μουσική.

Για τις άβολες στιγμές και τα ευτράπελα που έχει ζήσει πάνω στη σκηνή, η Τζώρτζια επεσήμανε πως: «όταν τραγουδούσα με τη Γλυκερία, τον Τουρνά, τον Βαρδή και την Ελένη Δήμου, είχα πατήσει λάδι από τον καπνό που έβγαινε και έπεσα στη σκηνή» «άλλο ένα ευτράπελο ήταν με τον Μιμή Πλέσσα, όταν μου έφυγε το ντέφι από το χέρι, χτύπησε στην σκηνή και ήρθε ξανά στο χέρι μου».

Τέλος, για το συγκρότημα που τραγουδούσε, τους «Μπλε», αλλά και την σύγκριση με την Θεοδοσία Τσάτσου που την προβλημάτισε, η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε πως, «στο ξεκίνημα της καριέρας μου καθάριζα σκάλες και έκανα baby sitting. Φοβήθηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου. Η Θεοδοσία Τσάτσου άνοιξε ένα δρόμο, στον τρόπο που τραγουδιόταν η ποπ ροκ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα δυο πρώτα χρόνια στους «Μπλε» ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγει από τη συνείδηση του κόσμου, ότι έχει γίνει μία αλλαγή».

«Άνθρωποι του χώρου μας έλεγαν πως κάνεις δεν πρέπει να καταλάβει, ότι έφυγε η Θεοδοσία», πρόσθεσε.