Tην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς κατηγόρησε ο Τσάρλι Σιν ότι δεν είναι και η καλύτερη μάνα, καθώς η 18χρονη κόρη τους Σάμι, δημιούργησε λογαριασμό στο συνδρομητικό OnlyFans, όπου δημοσιεύεται προκλητικό περιεχόμενο, με φωτογραφίες και βίντεο.

«Είναι 18 ετών τώρα και ζει με τη μητέρα της. Αυτό δεν συνέβη κάτω από τη δική μου στέγη», δήλωσε ο 56χρονος πρώην πρωταγωνιστής του «Two And A Half Men» στο Us Weekly. «Δεν το συγχωρώ αυτό, αλλά επειδή δεν μπορώ να το αποτρέψω, την προέτρεψα να κρατήσει το στιλ, να είναι δημιουργική και να μην θυσιάσει την ακεραιότητά της», κατέληξε.

View this post on Instagram

A post shared by sami sheen (@samisheen)


«Είναι 18 ετών»

Ο εκπρόσωπος της Ντενίζ Ρίτσαρντς μετέφερε στο Hollywood Life δήλωση της πρώην συζύγου του Τσάρλι Σιν: «Η Sami είναι 18 ετών και αυτή η απόφαση δεν βασίστηκε σε ποιου το σπίτι μένει. Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονιός είναι να την καθοδηγήσω και να εμπιστευτώ την κρίση της, αλλά εκείνη κάνει τις δικές της επιλογές».

View this post on Instagram

A post shared by sami sheen (@samisheen)


Από την πισίνα

Η Σάμι ανακοίνωσε τη δημιουργία του λογαριασμού στο OnlyFans μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, με μια καυτή φωτογραφία μέσα στην πισίνα. Ο σύνδεσμος στο βιογραφικό της οδηγούσε στο προφίλ της στο OnlyFans, όπου στο βιογραφικό της γράφει: «Γεια, κάντε εγγραφή για να δείτε αποκλειστικό υλικό».

View this post on Instagram

A post shared by sami sheen (@samisheen)