O Διονύσης Παπανδρέου, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Φίλιππο Στεφανέα στη «Γη της ελιάς» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο ηθοποιός που έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με το υποκριτικό του ταλέντο στη δημοφιλή σειρά του Mega είναι ζευγάρι με την Βασιλική Καπερνάρου, ρόλο που ενσαρκώνει η Ιφιγένεια Τζόλα. Με αφορμή αυτό, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ρώτησε τον Διονύσης Παπανδρέου αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τους δύο ηθοποιούς ζευγάρι και στη ζωή.

Οι φήμες για τη Βασιλική

«Με την Ιφιγένεια Τζόλα υπάρχει ένας πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε τόσες ώρες μέσα στο σετ και εκτός και θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας με την Ιφιγένεια. Τη νιώθω σαν μια πολύ καλή μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί όλον αυτό τον καιρό και θα το αφήσω εκεί!», ανέφερε ο Διονύσης Παπανδρέου.


Οι κρίσεις πανικού

Στη συνέχεια, ο Διονύσης Παπανδρέου αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει βιώσει κρίσεις πανικού. «Αρχικά τις κατονόμασα. Στην αρχή περνάς κάτι που δεν ξέρεις τι είναι. Οι κρίσεις πανικού ουσιαστικά ενεργοποιούν ένα κομμάτι του εγκεφάλου ότι υπάρχει ένας φόβος, χωρίς να υπάρχει. Μου δημιουργούνταν φόβοι που δεν ήξερα πώς να τους αντιμετωπίσω και εστίαζα σε αυτούς και όχι στο γεγονός ότι τους φόβους τους δημιουργούσε η κρίση πανικού. Οπότε είπα ότι αν το περάσω ξανά, ξέρω τι είναι και από εκεί και πέρα πρέπει απλά να ηρεμήσω τον εαυτό μου».


Το μήνυμά του για το μπούλινγκ

Τέλος, ο Διονύσης Παπανδρέου μίλησε για το bullying που βίωσε στο παρελθόν λόγω του βάρους του και έστειλε το δικό του μήνυμα. «Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, εννοώντας ότι είχα μια οικογένεια από πίσω μου να με υποστηρίξει, μια οικογένεια από την οποία έπαιρνα πολλή αγάπη. Είχα τους φίλους μου από τους οποίους επίσης είχα πολλή αγάπη και αλήθεια. Από ένα σημείο και μετά τα δικαιολογείς και αυτά τα παιδιά. Θέλω να πω πως το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει από το σπίτι αυτών των παιδιών. Αυτά που περνούν τα συγκεκριμένα παιδιά προκειμένου να φτάνουν στο σημείο να ξεσπούν σε κάποιον και να νιώθουν καλύτερα κατακρίνοντας ή μηδενίζοντας έναν συνάνθρωπο τους, καταλαβαίνεις ότι η ρίζα του προβλήματος είναι αλλού. Αυτό που έχω να πω στα θύματα και δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα βοηθήσω, είναι το να πιστεύουν στον εαυτό τους και ότι μπορούν να καταφέρουν οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους. Σίγουρα δεν μετράει η άποψη κανενός πέρα από τη δική σου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: