Η Αφροδίτη Λατινοπούλου «ξαναχτύπησε» με νέα ανάρτηση.

Ειδικότερα, με ποστάρισμα» της στα social media, έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα χαρακτηρίζοντάς την ως «λάθος πρότυπο».

Αναδημοσιεύοντας άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας στην παραλία, σχολιάζει προκλητικά ότι πως… δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» γράφει η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

Έξαλλος ο Τσουρός: Bρίσκει κάτι για να τοποθετηθεί και να την προβάλλουμε

Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχολίασε την προκληική αυτή ανάρτηση, με την Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό να παίρνουν θέση.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας πρέπει να επιστρατευτεί η παιδεία της διατροφής.

«Το να δείχνουμε αποδοχή σε έναν άνθρωπο, αγκαλιάζοντάς τον και να επικροτούμε την απόφασή του να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του δεν προωθούμε την παχυσαρκία, καταπολεμούμε τον ρατσισμό», συμπλήρωσε.

Επισήμανε πως η κουλτούρα του ρατσισμού απέναντι σε ανθρώπους που σύμφωνα με την κοινή γνώμη έχουν παραπανίσια κιλά ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία. «Θεωρώ πως με το να μάθουμε να αγαπάμε τον διπλανό μας και να τον αποδεχόμαστε έτσι όπως έχει αποφασίσει ή και όχι, να είναι, δεν προάγει την παχυσαρκία», τόνισε.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε σε έντονο ύφος: «Εγώ χρησιμοποιώντας τα δικά τους λόγια θα πω απλά πως “αντί να ασχοληθούμε με κανέναν σοβαρό άνθρωπο, προβάλλουμε λάθος πρότυπα μίσους και φθόνου αυτή τη στιγμή, το πληρώνουμε και είναι αργά”. Θα συζητήσουμε το θέμα της παχυσαρκίας, που ξέρουμε τι συμβαίνει, επειδή η Αφροδίτη Λατινοπούλου βγήκε και είπε αυτό ενάντια στη Δανάη Μπάρκα. Καμία ευκαιρία δεν είναι, τέτοιες δηλώσεις δεν πρέπει να προβάλλονται. Θα κάτσουμε τώρα να κάνουμε ανάλυση για την παιδική παχυσαρκία –που φυσικά είναι θέμα παιδείας όπως είπε η Ελεονώρα- επειδή το είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου; Είμαστε με τα καλά μας;»

Και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία γυναίκα που συνεχώς βρίσκει κάτι για να τοποθετηθεί και να την προβάλλουμε. Προφανώς αυτό δίνει τροφή και ψάχνει συνεχώς στο διαδίκτυο να βρει κάτι να πει».

Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη του απάντησε πως έχει κάνει την ανάρτηση στο προσωπικό της Instagram. «Θα σου πει, μην με προβάλλεις αν δεν θες».

«Σε εμάς το λέω, δεν το λέω γι’ αυτήν», αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος.