Ροµαντικές διακοπές µε την πανέµορφη 25χρονη Μισέλ Γκέρζιγκ στα νησιά της Ελλάδας έκανε ο τερµατοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιµπό Κουρτουά. Λίγες ηµέρες µετά την ξεχωριστή έκπληξη που ετοίµασε στη σύντροφό του στο Αµάλφι της Ιταλίας, όπου πάνω σε ένα γιοτ γονάτισε και µε θέα τη µαγευτική ιταλική ακτή τής έκανε πρόταση γάµου, δίνοντάς της ένα διαµαντένιο δαχτυλίδι, πέταξαν µε ιδιωτικό ελικόπτερο σε Σαντορίνη και Χανιά.

11
Ο Βέλγος τερµατοφύλακας, µετά την κορυφαία χρονιά της καριέρας του, µε την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήµατος αλλά και του Champions League, στο οποίο ήταν ο MVP στον τελικό, βρέθηκε µε τη σύντροφό του καλεσµένος στον γάµο του γνωστού µοντέλου του Ισραήλ Κάτια Λεβίν, που έγινε στην Κρήτη.

Στο Αεροδρόµιο των Χανίων έφτασαν το περασµένο Σάββατο µε ιδιωτική πτήση και έκαναν αισθητή την παρουσία τους µε το που πάτησαν το πόδι τους στο νησί.

Εµειναν στο ξενοδοχείο «La Mer Resort and Spa» στον Καβρό Αποκορώνου και διασκέδασαν µέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σπάζοντας... ακόµα και πιάτα, όπως έκαναν οι περισσότεροι καλεσµένοι στον γάµο, ανταποκρινόµενοι στο ελληνικό κάλεσµα των νεονύµφων.

Η έκπληξη της βραδιάς, πάντως, ήταν η τούρτα που ζήτησε οΚουρτουά για την αγαπηµένη του, η οποία είχε τα γενέθλιά της. Η συµπλήρωση των 25 χρόνων της θα µείνει αξέχαστη στη Μισέλ Γκέρζιγκ, όχι µόνο γιατί προηγήθηκε η πρόταση γάµου από τον αγαπηµένο της στο Αµάλφι (στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κουρτουά φαίνεται γονατιστός µπροστά της, ενώ η Μισέλ δακρύζει από χαρά και συγκίνηση), αλλά και γιατί της είχε ετοιµάσει ένα ταξίδι-έκπληξη στη µαγευτική Σαντορίνη, όπου έσβησε τη γενέθλια τούρτα της βλέποντας µε τον Τιµπό Κουρτουά το µοναδικό ηλιοβασίλεµα στην Καλντέρα.

Πώς γνωρίστηκε το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο κορυφαίος τερµατοφύλακας του φετινού Champions League και το µοντέλο από το Ισραήλ καθ’ όλη τη διάρκεια της παραµονής τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και τράβηξαν όλα τα βλέµµατα πάνω τους.  

22
Ο Κουρτουά, γονατιστός, κάνει πρόταση γάμου στη Μισέλ, με την οποία λίγες ημέρες αργότερα πέταξε για Σαντορίνη

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2021 και αµέσως υιοθέτησαν µαζί ένα σκυλάκι ως ένδειξη της επιθυµίας τους για δέσµευση. Η Μισέλ πολύ συχνά υποστηρίζει τον διάσηµο τερµατοφύλακα στους αγώνες τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Εθνικής Βελγίου, ενώ χάρηκε µε την ψυχή της τη µεγαλειώδη εµφάνιση του συντρόφου της και την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Champions League.

Μιλώντας πρόσφατα για τη σχέση τους, η Μισέλ παραδέχτηκε πως ο Τιµπό «είδε µια φωτογραφία µε τον σκύλο µου και έκανε ένα σχόλιο πως είναι χαριτωµένος. Αµέσως κατάλαβα ποιος ήταν, γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είπα “ευχαριστώ” και αρχίσαµε να αλληλογραφούµε».

4_3
Το πανέμορφο μοντέλο και σύντροφος του Κουρτουά, Μισέλ Γκέρζιγκ