Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης κι αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του πορεία μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και αρχικά, αναφέρθηκε στον ρόλο που τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό, στη σειρά «Κάτι τρέχει με τους δίπλα».

Αρχικά, αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του βήματα που τον βοήθησαν οικονομικά, προκειμένου να μπορέσει μελλοντικά να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Έπρεπε να βρω λεφτά

«Από μικρός, είχα ένα σχέδιο. Προκειμένου να κάνω σινεμά, έπρεπε να βρω λεφτά, τα οποία και δεν είχα. Όταν η τηλεόραση και η διαφήμιση μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω ανεξάρτητο κι ελεύθερο κινηματογράφο, ασφαλώς κι άρπαξα τα λεφτά και τα έριξα στις ταινίες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Το "Κάτι τρεχει με τους δίπλα" με ξελάσπωσε 

Πρόσθεσε επίσης, πως η δουλειά του Βασίλη Νεμέα ήταν που τον ξελάσπωσε οριστικά από τα οικονομικά του προβλήματα. Η σειρά, στην οποία αναφέρεται δεν είναι άλλη από το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα», όπου υποδυόταν τον Μάνο Καλημέρη.

Αυτό τον ρόλο δεν τον ξεχνάς

«Δεν θέλω να πετάξω από πάνω μου την ταμπέλα του Καλημέρη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και σπανιότατο ένας ρόλος να κάνει τέτοια μεγάλη επιτυχία. Πολλές φορές δεν θυμάσαι τι ρόλο έχουν παίξει οι ηθοποιοί, αλλά αυτούς δεν τους ξεχνάς», είπε κλείνοντας ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: