Στην επίσημη πρεμιέρα του «Μama mia» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 26/06/2022 έδωσε το «παρών» η Μαίρη Συνατσάκη προκειμένου να παρακολουθήσει επί σκηνής την καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Η γνωστή influencer και παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στις κριτικές που έχουν γραφτεί και την έχουν ενοχλήσει και αποκάλυψε αν θα επισημοποιήσει τη σχέση της με τον τραγουδιστή.

Αυτό με είχε ενοχλήσει

«Είχε γραφτεί κάτι πιο παλιά, που με είχε ενοχλήσει. Όταν παρουσίαζα το MasterChef, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα, γιατί είμαι τηλεπρεζάκι.

Διεκδικήσουμε τα χρήματά μας

Με είχε ενοχλήσει, γιατί ήταν μια δουλειά που αρκετά άτομα είχαμε μείνει απλήρωτοι και μπήκαμε σε μία διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Κι ενώ τα διεκδικούσαμε, κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα, απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Εμείς νιώθουμε πολύ καλά

Στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη σημείωσε για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή: «Ακόμα δεν το έχουμε σκεφτεί. Νιώθουμε αρκετά επίσημοι από μόνοι μας. Αν προκύψει, θα το δούμε, αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά όπως είμαστε».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: