Mία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος και αναφέρθηκε τόσο στα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για εκείνον, όσο και στην καντίνα που διατηρεί εδώ και χρόνια στην Εύβοια.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, εξέφρασε την ανυπομονησία του να πάει διακοπές.


H καντίνα σε παραλία της Εύβοιας

«Έχω φτιάξει τη δική μου καντίνα σε μια παραλία της Εύβοιας και πηγαίνω τα καλοκαίρια και δουλεύω. Είναι ο παράδεισός μου. Περιμένω πώς και πώς να τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου και να πάω εκεί, να περπατάω ξυπόλυτος, να γειωθώ, να ηρεμήσουν τα αυτιά μου. Η φύση για εμένα είναι το α και το ω. Γίνομαι έξαλλος, όταν βλέπω ανθρώπους να παραβιάζουν τη φύση», είπε χαρακτηριστικά.

H ζωή μετά το διαζύγιο

«Ζω μόνος στο σπίτι. Αυτόνομος ήμουν πάντα και αυτόνομος παραμένω και βοηθητικός με όλους».

Οι κακοποιητικές συμπεριφορές

«Έχω υπάρξει παρών σε κακοποιητικό συμβάν και σε ρατσιστικό συμβάν. Δεν μπορώ να το επιτρέψω, ούτε να κρατήσω το στόμα μου κλειστό. Κανείς δεν θα έπρεπε να το κάνει», τόνισε.

Τα δημοσιεύματα που τον ενόχλησαν

«Έχουν ειπωθεί πράγματα για εμένα που με έχουν ενοχλήσει. Είχα αναφερθεί με ανάρτησή μου στο ΚΕΘΕΑ και με έβγαλαν χρήστη ουσιών. Είχα ενοχληθεί πολύ».

Ο δάσκαλος στο δημοτικό

«Ο δάσκαλος μου στην Α' δημοτικού με χτυπούσε για να μάθω να γράφω με το δεξί χέρι. Έγραφα με το αριστερό και φυσικά, από αντίδραση συνέχισα με το αριστερό. Με χτυπούσε μέχρι που το είπα στον μπαμπά μου κι ήρθε και καθάρισε», είπε κλείνοντας Σταύρος Σβήγκος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: