Τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του διηγήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του, οι συμπαίκτες του δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς.


Όταν πέθανε ο αδερφός μου

«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου στην Ρουμανία, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.


Όταν πέθανε ο πατέρας μου

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους.

Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες» ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor για όσα πέρασε.


Μετά τις εξομολογήσεις, ακολούθησε η προτελευταία ψηφοφορία στο νησί. Στην κάλπη η «μάχη» δόθηκε μεταξύ Ασημίνας και Σταυρούλας.


Τελικά η Σταυρούλα βγήκε προτεινόμενη με 3-2 και δήλωσε ότι «όσο και να με χτυπάνε εγώ θα αντέξω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: