Το φετινό καλοκαίρι αναµένεται να είναι ένα από τα πιο καυτά των τελευταίων ετών, όχι µόνο λόγω της υψηλής θερµοκρασίας, αλλά και γιατί οι λαµπερές κυρίες της showbiz αποφάσισαν να φέρουν τον καύσωνα έτσι κι αλλιώς µε τις πολύ αποκαλυπτικές εµφανίσεις τους. Μπορεί οι περισσότερες να µην επιλέγουν να κάνουν topless στην παραλία, τουλάχιστον εκεί όπου υπάρχουν και άλλοι λουόµενοι, όµως αρέσκονται σε πόζες που, όσο και να τις βαφτίζουν «καλλιτεχνικές», δεν παύουν να εξιτάρουν τη φαντασία των ανδρών, αλλά και να τους προκαλούν να τις ακολουθούν στο Ιnstagram.

Πρώτη και καλύτερη υποδέχθηκε το καλοκαίρι µε µια φωτογραφία που κόβει την ανάσα η εντυπωσιακή Πηνελόπη Αναστασοπούλου. H ηθοποιός έκανε ένα διάλειµµα από τις επαγγελµατικές της υποχρεώσεις και έσπευσε στην παραλία. Πόζαρε topless στην καυτή άµµο και στη συνέχεια δηµοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram. Η ίδια µάλιστα έκρυψε µε τα χέρια της τα επίµαχα σηµεία και τα likes έπεσαν βροχή. «Το µόνο που χρειάζοµαι είναι λίγος χρόνος. Να πάω πίσω από τον ήλιο και να ρίξω το βάρος µου. Το µόνο που χρειάζοµαι είναι µια γαλήνη σε αυτό το µυαλό. Μπορώ να γιορτάσω», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός και οι θαυµαστές της την αποθέωσαν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από την άλλη, συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στο αγαπηµένο της νησί, τα Κουφονήσια, µαζί µε τη στενή της φίλη και µάνατζέρ της, Ελενα Χριστοπούλου. Η καστανή καλλονή πριν από λίγες ηµέρες ξύπνησε µε... άγριες διαθέσεις και αποφάσισε, πριν βγει στην παραλία φορώντας µόνο το κάτω µέρος του µπικίνι, να ποζάρει κρύβοντας το στήθος της µε ένα µαξιλάρι.

Το καλοκαίρι είναι η αγαπηµένη εποχή της και αυτό το δείχνει µε τις φωτογραφίες που δηµοσιεύει µε µαγιό, ενώ φέτος ξεκίνησε πολύ νωρίς τις βουτιές της από το Μαϊάµι, όπου είχε πάει για διακοπές. Στο ίδιο mood βεβαίως και η φίλη της Κλέλια Ανδριολάτου. Η ηθοποιός και µοντέλο, που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», στο Mega, είναι πολύ ενεργή στα social, και µάλιστα ανέβασε στο Ιnstagram της µια φωτογραφία topless! Η ξανθιά καλλονή µε τη φυσική οµορφιά, το καταπράσινο βλέµµα και τις αναλογίες µοντέλου (έχει υπάρξει άλλωστε) είναι µία από τις νέες πρωταγωνίστριες της ελληνικής τηλεόρασης που θα αιχµαλωτίσουν τον φακό την τηλεοπτική σεζόν που οσονούπω ξεκινά.

Η Σοφία Παυλίδου το τελευταίο διάστηµα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και µοιράζεται µε τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά πράγµατα από την καθηµερινότητά της. Αποκάλυψε λοιπόν πως βρίσκεται στη Μύκονο, θέλοντας να απολαύσει λίγες ηµέρες ξεκούρασης µε την παρέα της µακριά από την Αθήνα. Μεταξύ των φωτογραφιών που έχει δηµοσιεύσει η ηθοποιός από το κυκλαδίτικο νησί είδαµε και µία στην οποία ποζάρει topless ενώ κάθεται στην άµµο και µας δείχνει το εντυπωσιακό τατουάζ στην πλάτη της. Πριν από λίγες ηµέρες είχε ποστάρει και ένα υπέροχο ενσταντανέ από µια φωτογράφησή της, που προκάλεσε πλήθος θετικών σχολίων.

Η Ισµήνη Παπαβλασοπούλου, τώρα, ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Ιnstagram χωρίς εσώρουχα στο πάνω µέρος του σώµατός της, ανεβάζοντας τη θερµοκρασία στα ύψη. Το επιτυχηµένο µοντέλο, µε καριέρα στο εξωτερικό, το οποίο είδαµε σε ρόλο κριτή στο φετινό «GNTM», βρίσκεται στο Λος Αντζελες, και συγκεκριµένα στο Μαλιµπού. Η ίδια µοιράζεται συχνά φωτογραφίες και στιγµές από την καθηµερινότητά της και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς περνά στις ΗΠΑ. Μάλιστα, τελευταία µοιράστηκε µια topless φωτογραφία της που ενθουσίασε τους followers της. Συγκεκριµένα, πόζαρε φορώντας µόνο ένα παντελόνι και κρύβοντας µε τα χέρια της το στήθος της ενώ έτρωγε κάτι. Η φωτογραφία αναδεικνύει τη φυσική της οµορφιά, καθώς είναι εντελώς άβαφη και έχει τα µαλλιά της κάτω, σχεδόν ατηµέλητα. Το αποτέλεσµα της φωτογραφίας είναι καλλιτεχνικό και άκρως εντυπωσιακό.

Και η Σία Βοσκανίδου, πάντως, τάραξε τους ακόλουθούς της! Η µελαχρινή καλλονή βρέθηκε στη λίµνη Πρέβελη, στα νότια του Ρεθύµνου, και µε τις πόζες της «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Σία πέταξε το πάνω µέρος του µαγιό της και έβγαλε φωτογραφία µέσα στα µαγικά νερά γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Made in Paradise».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 25 Ιουνίου 2022