Η γνωστή Influencer, η οποία από την αρχή του καλοκαιριού βρίσκεται στην Μύκονο μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους – Αριάνα και Φιλίππα – πέρασαν αυτή την ιδιαίτερη ημέρα όλοι μαζί γεμάτη χαρές, ευχές και τραγούδια.


Ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στο κορίτσι του, ανεβάζοντας ένα άκρως τρυφερό βίντεο στα social media. Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μαζί με τις κόρες τους τραγουδούν το γενέθλιο τραγούδι στην όμορφη μανούλα, με την Χριστίνα Μπόμπα να μη κρύβει τη συγκίνησή της.

«Είσαι το φως μας κι η ενέργειά μας! Να μας ζήσεις αγάπη μου» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα του βίντεο.


Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να δέχτηκε την πιο όμορφη και σφιχτή αγκαλιά από τις κόρες της αλλά από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται πολλές θερμές ευχές και από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Οι αγαπημένοι της φίλοι της ευχήθηκαν με ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram αλλά και κάτω από τη φωτογραφία όπου έσβηνε την τούρτα της με τις κόρες της.


Οι ευχές της αδερφής της ΕλίναςΟι ευχές της μητέρας τηςΟι ευχές του Ηλία Μπόγδανου και της συντρόφου του Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου
Οι ευχές της Μαρίνας Βερνίκου