Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Δήμητρα Καλφούντζου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου, τον τρόπο που η επαγγελματική του ζωή τον έκανε να εξοικειωθεί με τους χωρισμούς και τον ρολό του στο «Γάμος αλά ελληνικά 3».

Στην ερώτηση για το πώς παίρνει κιλά, ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε πως «είναι πανεύκολο. Είμαι γλυκατζής και ο,τιδήποτε γλυκό σε κάνει να παίρνεις πολύ εύκολα κιλά. Το δύσκολο είναι πώς τα χάνεις».

«Η πιο μεγάλη τηλεοπτική μου αγάπη ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου» πρόσθεσε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Είναι δύσκολο να χτίσεις μια σχέση, δημιουργούσες ζωή και «καιγόταν» για τεχνικούς λόγους. Είναι σαν να εξοικειώνεσαι έχοντας μικρούς θανάτους με τους μεγάλους χωρισμούς. Αυτόν τον πόνο τον έχεις κάνει φίλο.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να εστιάσω στην προσωπική μου ζωή, να θεωρήσω ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής και να πορευτώ ανάλογα. Δεν γίνεται λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκομαι, αργότερα… νιώθω ότι υπάρχει χρόνος. Μπορεί να πω ότι τώρα εστιάζω σε αυτό, είναι συνειδητή επιλογή, κοιτάω εδώ και πουθενά αλλού» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης.